Ужас! Луд перничанин вързвал жена си с каишка и я хранел в паничка

жена насилиеПерничанин вързвал съпругата си с кожена каишка за леглото и я оставял с дни там. Той се гаврел с нещастницата, който й оставял две купички с храна и вода, но ръцете й били завързани и тя трябвало да яде и да пие като животно.

Край нея стояли домашната им котка и куче, които също лочели от своите панички. Тя системно ядяла бой, животните също. Насилникът отивал всеки ден на работа и оставял жертвите си в спалнята, а те настръхвали от ужас, когато вечер той се връщал, за да им измисли нови мъки.

Котката починала, дали от старост или стрес, никой не знае. По време на разходка кучето скочило и разпрало корема си в остър ръб край басейн. Накрая и жената не издържала, освободила се с много зор от оковите си и се хвърлила от терасата от 8-ия етаж и се размазала пред блока. Това бил единственият й начин да се освободи от насилника си.

Намерено било предсмъртно писмо, в което нещастницата  описвала какво е домашно насилие и какво е преживяла, казват от фондация П.У.Л.С., която е специализирана за борба срещу домашното насилие. Жената написала как мъжът й я третирал наравно с кучето и котката, унижавал я, биел я, пречупил я и тя предпочела смъртта пред ежедневния ужас, който трябвало да изживява.

От домашното насилие често околните  виждат само айсбергът, но нещата отдолу са много подълбоки и -сериозни“, споделиха от организацията.

Годишно през П.У.Л.С минавали  по 350 човека, само  Перник, а отделно се работело с още 5000 души превантивно. От фондацията призоваха жените да говорят открито за насилието и да се опитат да се спасят с помощта на други хора, а не безропотно да понасят мъките, докато бъдат доведени до самоубийство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/wf25kcq0sqY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

един коментар

  1. ПОВЕЧЕ ПРИЛИЧА за намек де се ПРИЕМЕ „неотложната необходимост“ от Истамбулската конвенция по препоръка на инвеститора

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *