Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас! Имам призова в джамия: Убивайте Неверниците с Камъни!

джамияНад 10 хиляди души излязоха на протест с призив  да бъде затворена джамията.

Имамът всяка седмица проповядвал радикален ислям, необезпокояван от никого.  Той от близо година призовавал всички вероотстъпници да бъдат убивани и наказвани с всякакви мъчения, а жените, които изневеряват на мъжете си публично да бъдат пребивани с камъни на площада.

Действието се развило във втория по големина град в Дания – Орхус.

Всеки, който не проповядва нашата вяра и не спазва нейните закони,  трябва да бъде убит, крещял истерично имамът пред богомолците.  Всеки, който не вярва и се опитва да живее по друг начин, трябва да бъде наказан със смърт! Смъртта на неверниците ви доближава до Рая – колкото повече убиете, толкова по-добре ще бъдете приети от Аллах!!!, наставлявал неговият служител в джамията.

Мюсюлмани, които почитали религията и ходели на петъчна молитва, но били вече с по-умерени нефанатични разбирания, направили таен запис на една от речите на имама. Самите те се възмутили от омразата, която насаждал и дали записаното на медиите.

Веднага след това възникна сериозен скандал в града. Под носа на властите се проповядва радикален ислям и се насърчават убийства на верска основа. Но никой не обръщал внимание, тъй като европейците били толерантни хора.

Едва когато изтекъл записът, част от християните се вдигнаха на бунт срещу проповедника. Полицейското разследване пък доказа, че той вербува и хора за бойци в Ислямска държава.

Измежду всичките сто души от Дания, които са се записали в терористичната организация, 20 били богомолци от тази джамия.

Засега властите не са излезли със становище какво ще правят с джамията и с имама, който под носа им подготвя убийци, изпълнени с омраза към християните и европейските ценности.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *