Ужас! Икебаната купи на приятеля си 30-сантиметров вибратор

0

Икебаната вибраторПевецът Деян Неделчев, известен повече като Икебаната си купи 30-сантиметров вибратор и шокира малкото си фенове.

Изкуственият пенис бе избран от певеца в столичен сексшоп, след като продавачката беше разигравана дълго да  показва целия  набор от различни цветове и размери на интимните играчки. Цветът на изкуствения пенис е сигнално оранжев, а големината му е доста стресираща и замисляща.

Неделчев се появил в  сексшопа с непознат мъж, споделят шашнати очевидци, който според тях е приятел на доста скандалния изпълнител.

Двамата мъже с истинско удоволствие разгледали артикулите и даже  се шегували с размерите и формите на някои от най-специалните вибраторите. Свидетели споделят, че Деян даже уж  на шега се опитал да премери собственото си мъжко достойнство  с изкуствения член, като клател глава и цъкал, а за някои обявил, че са еднакви..

С новите си скандални придобивки се похвали самият изпълнител на „Съчки събирам“ направо в  страницата си във Фейсбук. Той постна снимки, на които е с приятеля си и двамата се радват на новата си оранжева придобивка.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *