Ужас! Годеницата на Хекимян го отсвири, хванала го с…мъж

0

ХекимянАнтон Хекимян,  който тръбеше навсякъде, че готви тежка сватба с дългогодишната си приятелка с много гости и богата трапеза, внезапно  беше позорно отсвирен  от годеницата Василена и то не очи в очи, а направо по телефона.

Тя му казала, че не иска да го вижда повече, а явно той разбрал, че положението е безнадеждно и не може да я убеди да го приеме обратно. Момичето било лаконично и категорично.

Според някои медии телевизионият водещ, всъщност крие доста пикантна подробност за сексуалната си ориентация, които досега не били дори подозирани от колегите му.

Причината влюбената бъдеща булка да го зареже изведнъж и то по телефона била, че Василена отишла неочаквано в дома му да изненада любимия си, но лошо изненадала себе си. Тя го сварила да в разгара на взаимното раздаване на  ласки с друг мъж, пишат медиите. Редакторката била повече от шокирана и буквално застинала от неочакваната гледка. Тя обаче затръшнала вратата, бързо се отърсила  от шока и срама и преценила, че сега е моментът веднага  да преустанови комуникацията си с Хекимян, вместо да му прости, а после цял живот да се чуди с кой хубавец й изневерява.

Хекимян бил буквално смазан от ситуацията  и не смеел да погледне колегите си в очите, нито пък да им обясни защо е зарязан така безпардонно. Той смятал, че ако изплаче  мъката си на някого, той ще разкаже на други и всички ще се разчуе. За съжаление, въпреки мълчанието му, всичко пак се разчуло.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Nf_JqnnxarQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *