Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ужас без край! В „Арена Армеец“ продължават да припадат хора, лекарки екипи вече дежурят вътре и ги изнасят!

зала армеецЦяла нощ лекарски екипи са дежурили извънредно  в „Арена Армеец“.

Това се наложи, за да не се викат линейки по спешност и да няма втори труп. След като дълго не признаваха, че човек е починал в залата, докато чака на опашката за предаването на протоколите, че млада жена е абортирала в четвъртия месец, а друга в петия се свлякла на земята, от ЦИК с половин уста си казаха, че имат проблеми.

Тази нощ са припаднали  още хора, които не могли да  дочакат  реда си да предадат протоколите от ОИК. Линейките  карали свлеклите се на земята в три столични болници, където ги светявали и ги връщали обратно, а в това време полицаи охранявали документите им и чувалите с протоколите.

 Става адски бавно! Приемащите протоколите станаха по-малко и се прибраха да почиват, а ние висим втори ден вътре. На всичкото отгоре не е създаден никакъв ред и вместо да ни раздадат номерца и да си чакаме реда седнали, ние стоим прави на опашката и никак не е чудно, че се стоварваме един след друг   каза  г-жа Диди Василева, председателка на СИК.

По-голямо безобразие не съм виждала. Стоим наблъскани като овце, дават ни от време на време по някой сандвич, паднаха ни батериите и не можем да се свържем с близките си, а те се притесняват, ние сме на ръба на силите си.

Някои даже поискаха да хвърлят бюлетините и да си тръгнат.

Цяла нощ линейките изнасят припаднали, това е нечовешко!

От ЦИК пък се оправдаха, че им били намалили щата и затова всичко ставало бавно.

Десетки политици и държавни чиновници се изказаха охотно по въпроса по телевизии и други медии, но никой не предложи решение и хората продължават да чакат в залата.

Добрата новина е, че предаването на протоколите ще завърши днес и оживелите ще могат да се приберат.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *