Убиецът на Георги Илиев живее във Франция! Виж Кой е Той: + СНИМКИ

0

През годините се носеха какви ли не слухове за съдбата му – от наемник на грузинската мафия до безименен гроб в полите на Витоша. Истината обаче е, че с помощта на Пол Лаборие и Сретен Йосич нашенецът успява да се изнесе във Франция през Сърбия и да си осигури френски паспорт на името на родения в Тунис Андре Пиер Орелиен. Вижте екзекутора на Георги Илиев:

georgi_iliev
Митичният снайперист Красимир Станчев – Легионера, на чийто безпощаден мерник мнозина в родния ъндърграунд приписват убийствата на босовете Георги Илиев и Дмитрий Минев – Руснака, живее във Франция с подменена самоличност. Нещо повече- някогашният бодигард на сикаджията Милчо Бонев върти тлъст спедиторски бизнес в южната част на страната, далече от очите на някогашните си авери, научи Скандално.нет от свои хора в останките на някогашната застрахователна империя.

В основата на новия живот на Краси стои французинът Пол Лаборие, с когото нашенецът се запознава във Френския легион през 1991 г. Станчев и Лаборие стават ортаци по време на югоембаргото, а по-късно са собственици на „Ексес“ ООД, която в началото на века под паравана на търговия с видео и аудио техника заливаше централноевропейския пазар с педофилска порнография.

Красимир Станчев изчезна безследно точно преди 11 години след убийството на своя покровител Бай Миле. Видян е за последно на 18 август, 2004 г., когато полицейски патрул спира за проверка автомобила, в който се возели той и сръбският бандит Бранко Вуянович. Униформените поискали от двамата документи за проверка. Тогава Станчев насочи пистолет срещу патрула и успя да избяга.

През годините се носеха какви ли не слухове за съдбата му – от наемник на грузинската мафия до безименен гроб в полите на Витоша. Истината обаче е, че с помощта на Пол Лаборие и Сретен Йосич нашенецът успява да се изнесе във Франция през Сърбия и да си осигури френски паспорт на името на родения в Тунис Андре Пиер Орелиен. Този човек фигурира като партньор на Лаборие заедно с още двама местни в спедиторската компания „Енержи-1-2-3“, регистрирана в градчето Грас, департамент Алп-Маритим.

Красимир Станчев Легионера е убиецът на Георги Илиев, категорични са от МВР!!!
Красимир Станчев Легионера е убиецът на Георги Илиев, категорични са от МВР!!!

Компанията е действаща от 2006 г. и извършва превоз на стоки и услуги в Португалия, Италия, Албания и всички страни от бивша Югославия.

Дали тази фирма само прикрива някой друг нелицеприятен бизнес на старите авери от югоембаргото, остава да гадаем. Факт е обаче че Андре-Пиер Орелиен, роден през 1969 г. в Гафса, Тунис, подава документи за френско гражданство едва в края на 2004 г. Според запознати врътката става лесно с корумпирани служители в някое малко кметство по южното крайбрежие, където срещу суми от порядъка на 10-20 хил. евро стотици араби всяка година се сдобиват с френски документи. По същата схема е минал и Краси Легионера.
Georgi-Iliev1

МВР издирва от години Красимир, който е заподозрян като физическият екзекутор в поредица показни разстрели, отличаващи се с необикновена точност и професионализъм в изпълнението. Името му се свързва с екзекуциите на Васил Гьорчев – Кьоравия и на боса на ВИС-2 Георги Илиев. Основно по тази версия работят разследващите в МВР след разкритията на свидетел срещу групата „Килърите-3“. Убийствата на двамата висаджии съвпадат почти изцяло и с показния разстрел на сикаджията Дмитрий Минев – Димата Руснака.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *