От последните минути: ТРЪМП ОТМЕНИ САНКЦИИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ! Неолибералният глобализъм рухна! Да живее мира! Виж Тук:

6

Говорителят  на руския президент Дмитриий Песков съобщи, че за утре /събота/ е планиран телефонен разговор между Владимир Путин и  Доналд Тръмп. А изданието „Политико“ избухна с новината, че Доналд Тръмп е подготвил указ за едностранно отменяне на антируските санкции, преди началото на разговорите.

Знаем, че цял свят очаква с нетърпение разговорите на президентите на Русия и САЩ. Преди първия такъв дебат, ние от Skandalno.net решихме да ви покажем на фона на какви събития в Европа и света се очаква да се проведе той.

Най-напред трябва да отбележим растящата радикализация на общественото мнение в Европа и света. Народите осъзнаха кой е източника на проблемите им и подеха борба против опита на десетина политически марионетки на глобалната олигархия в Съединените щати и Западна Европа да завладеят света чрез кървави войни и насъскване на ислямистките фанатици срещу Европейската цивилизация. За първи път радикалните настроения избуяха в Европа преди няколко години. А най-яркото свое  проявление общественият радикализъм получи в САЩ чрез избирането на Доналд Тръмп за президент.

Всъщност ИСТИНАТА, която медиите в България усърдно скриват е, че една от основните причини, заради която Тръмп бе избран от народа на САЩ, наред с обещанието да върне бизнеса в Америка, бе неговата неговата категорична заявка да нормализира отношенията на Щатите с Русия. Припомняме само, че преди изборите в САЩ, на Манхатънския мост бе закачен огромен транспарант с лика на „Путин Миротворец“. А на самото тържество по встъпването на Доналд Тръмп за президент, в небето над Вашингтон фойерверки изписаха  „USA“- „USR“. Тоест: Да живее дружбата между Съединените американски щати и Съединените РУСКИ щати“. А на самата иналгурация на Тръмп, въпреки невероятните мерки за сигурност, редом с американския, хората развяха и руския национален флаг пред цитаделата на САЩ – Капитолия.

Какво на практика означава това? Американският народ и народите в Европа и света поискаха императивно от своите елити да  прекратят незабавно безумната конфронтация, която лобито на неолибералните фашизирани русофоби в САЩ разпалваше ежеминутно срещу Русия. А само преди месец конфронтацията с Русия бе достигнала връхната си точка на кипене. Затова и Третата световна война, и ядреният апокалипсис, в който светът ще се изпари, изглеждаха съвсем реални и близки.

Американци и европейци пожелаха още да се спрат безсмислените войни на САЩ и НАТО по целия свят. По простата причина, че в тях, по фронтове, отдалечени на десетки хиляди километри от държавите им, загиват техните синове и дъщери, млади и зелени, непознали  нищо от живота, заедно със стотици хиляди и милиони невинни местни хора.

Народите на Европа и САЩ настояха още да бъдат ликвидирани фанатизираните ислямистки пълчища, заплашващи да залеят Европа със своята варварска и зверска субкултура.

Затова сега Тръмп няма никакъв друг полезен ход освен да започне нормален и разумен диалог с Владимир Путин. Двамата заедно да се опитат да минимизират противоречията между страните си и да се съюзят срещу общия и безпощаден враг – ислямския фанатизъм.

Какво се случва в момента в ЕС: Неолибералните европейски „елити“, които въпреки че изгубиха САЩ, все още управляват Европа, също са в паника. Защото, съвсем изведнъж и неочаквано, останаха без своя най-мощен и вечен, както им се струваше, покровител – неолибералните кучета на войната от САЩ – клановете Клинтън, Буш, Обама и останалите.

За ужас на европейското неолиберално статукво на Стария континент се появиха нови Лидери като председателя на Френския национален фронт Марин льо Пен. Която нееднократно заявява, че ако стане президент на Франция, каквато възможност има, ще признае Крим за руска територия. Че ще свали незабавно антируските санкции, които вредят най-вече на европейските народи. И съвсем не толкова на Русия и САЩ.

Но най-важното в нейната програма е провеждането на референдум за излизане  на Франция от Евросъюза.

И страшното за потъващия кораб на европейските неолиберали е, че същата тази Марин льо Пен укрепи невероятно своите позиции за президентските избори във Франция като получи подкрепа от най-неочаквано място: От президента на САЩ Доналд Тръмп!!!

В своя тръмповски безапелационен стил той заяви, че от съществуването на ЕС изгода има само Германия. „Ние гледаме, каза той, ЕС, а виждаме само Германия и нейните интереси“.

Ето защо само преди дни Марин льо Пен бе забелязана във Вашингтон и в Белия дом, където по всяка вероятност е обменила мнения с президента Доналд Тръмп.

Зловещото за глобалистите е, че не само Франция се готви да избяга от ЕС, който бе превърнат от тях в инструмент за потискане и унищожаване на народите. Към изхода на Евросъюза се е насочила на пълна скорост и Италия. Според проучване на общественото мнение на Апенините от института „Еуриспес“, над 60% от италианците искат страната им да напусне ЕС, а 72 % обвиняват съюза, че не помага, а разпалва мигрантската криза. Хората в Италия заклеймяват и убийствената за народа им икономическа политика на чиновниците в Брюксел, които искат, също като в България, да не се търгува с Русия. В Италия отчитат още, че заради безсмислените санкции на Брюксел, средната класа в страната е обедняла, а бедните с доходи под жизнения минимум са се увеличили с 20%.

А вероятността партията на извънсистемния политик – актьорът Беппе Грило, да спечели изборите в Италия към днешна дата е огромна. Той също обещава да проведе референдум и по примера на Англия, да извади страната си от тираничната глобалистка структура, наречена Европейски съюз.

Вероятността Холандия да избяга от ЕС също е налице и е застрашително голяма. Затова испанския премиер Мариано Рахой отчаяно зове да не се разваля ЕС, защото тогава бъдещето на Европа щяло да бъде много мрачно.

Той е изключително притеснен и от перспективата самата Германия да напусне ЕС. И това е много вероятно да се случи, ако на предстоящите избори в Германия спечели опозиционната мощна и вече силно влиятелна партия „Алтернатива за Германия“.

Нека кажем на испанеца Рахой, че в Европа е много мрачно. Но такова е нейното настояще. Но ако народите се освободят от задушаващата „прегръдка“ на глобализма, като напуснат изроденото сатанинско творение ЕС, в Европа ще победят демокрацията и просперитета. И тогава ще можем да говорим за истинска Европа на Отечествата.

С две думи, и в САЩ, и в Европа народите искат нормализиране на отношенията с Русия. И дори съюз с Руската федерация.

В такъв смисъл Тръмп и новата администрация на САЩ нямат много голям избор, освен да реализират народната воля. Предстои ни само да видим колко от обещанията и в какъв обем ще бъдат изпълнени.

Значи на ход са Владимир Путин и Доналд Тръмп. За доброто на човечеството. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Глобализмът при капитализма означава жестоко глобално робство. Всъщност не глобализмът ще бъде причина за ужасите които предстоят, а самият капитализъм. Не е възможно да съществува мир и благоденствие в една система, където съществуват милиардери и бездомни. В тази система са възможни следните варианти: или вечен мир и вечно робство, т.е. глобалният капитализъм, или Русия и Америка, или Русия и Китай да подновят и удължат за известно време капитализма в сегашната му форма, или 3-та Световна Война и край на мъките. Комунизмът, който беше победен от човешката алчност (движещата сила на капитализма)няма шанс. Поне в близко бъдеще.

    • Много точно казано браво но много от младите не могат да го разберат това

    • Искате да кажете, че в Русия и Китай няма капитализъм, т.е. няма милиардери, няма хора крайно бедни хора?

  2. Големи разбирачи сте първо на обикновеният американец хич не му пука за санкциите срещу Русия.Той гласува за ДОНАЛД ТРЪМП защото Обама посегна на здравните и социални осигуровки на средният американец.А иначе 50%не са чували за Крим и 20 за Русия.

  3. do prezidenta na baldaria general rumen radev gospodin prezident spasete rodinata ot amerikanoevropeiskia globalizam balgaria e s nai goliamo predimstvo kato nai ostetena ot es i nato vsichki istochnoevropeiski darjavi ste vi posledvat badete smel ostanete v istoriata na sveta kato mirotvorec na istochnoevropeiskite darjavi na koito progresa e samo sbratska rusia po bratia na rusia ot nas niama vie ste na hod zatova vi izbrahme i dano na 9 septemvri napravim nai goliamata manifestacia na pobedata pobarzaite

  4. nie pokolenieto vazpitano v obich kam rusia zagine li zagiva i balgaria na 2 mai 1982 godina pochina chicho mi na 59 godini ot insult basta mi se razbolia ot maka po brat si 3 goini vazdisase niama go brat mi lipsva mi jivota mi svarsva bez nego i na 13 avgust 1985 tatko otide pri brat si chicho mi e gonil jasistite ot ungaria na drava v subolch da tirana i dvamata sa ni vazpitavali v obich i priznatelnost kam bratska rusia

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *