Трифонов: Премиерът е участвал активно в разговори с чужди дипломати с цел Национално Предателство

4

„Днес стана ясно защо напуснах коалицията и изтеглих министрите на „Има такъв народ“, посочи той

„Днес имаше заседание на Народното събрание. На него лъсна голата истина. Истината, че министър-председателят на България е участвал активно в разговори с чужди дипломати с една единствена цел – национално предателство. Предателство спрямо България и всички българи! За тези мои твърдения има секретни документи, както и други данни на службите”. Това написа Слави Трифонов в личния си профил във Facebook.

„Обещавал е да вдигнем ветото над Република Северна Македония за започване на преговори за влизане в Европейския съюз до края на председателството на Франция през месец юни, т. г. При това – без Северна Македония да е изпълнила българските условия. Нещо повече – чрез своя паралелен „външен министър“ Весела Чернева, Кирил Петков е изготвил рамкова позиция-проект, която ревизира българската национална позиция към Северна Македония. В тази позорна редакция Кирил Петков и Весела Чернева са предвидили отстъпки по отношение на правата на българите в Северна Македония, както и отстъпки по българската позиция за т. нар. „македонски език“. Днес стана ясно защо напуснах управляващата коалиция и изтеглих министрите на „Има такъв народ“, посочва Трифонов.
И добавя: „Говорете ми пак за БНБ, за МРРБ, за „Капитан Андреево“ и за още куп лъжи, за които се сетите. Това е истината – аз не мога да участвам в национално предателство. Честит Видовден”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Националният ПРЕДАТЕЛ Кирил Петков – ПРОСТОТО : „Решил съм за ветото, поел съм ангажимент, не ме интересува България, аз нямам подкрепа вътре в страната, имам подкрепа навън, зад мен са Макрон и Шулц и ЕС“.

  2. Премиерът Кирил Петков, баща му Петко Петков и депутатът от ПП Мирослава Петрова са си уредили и присвояват част от морето – плаж Корал между Китен и Лозенец !

  3. Веднъж Людмила Живкова е изрекла една глупост че сме били най-старата държава в Европа, която не си е променяла името. И сега всички наши „патриоти“ повтарят тази глупост като мантра. Само в рамките на един човешки живот, моя например, / набор 34/, България ТРИ-пъти си е сменяла името: Царство България, Народна Република България, Република България. Така и с Македония. Втълпили сме че са българи, говорят български език, че цар Самуил /с типично еврейско име/ е българин и който твърди обратното е предател. Всяка страна има право на самоопределение. Македония е член на ООН и се води там като суверенна държана.

  4. ПРОСТАК ДО ПРОСТАКА МАЙНОЛЬЪ В ПАРЛАМЕНТА И ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ВЧЕРА ОТ СУТРИНТА ДО 22 ВЕЧЕРТА БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ЧАС ПО СКОРО ДА ИДВА БРАТСКА РУСИЯ ДА НИ СПАСИ АМИН

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *