Тотална Медийна Цензура Унищожи Протеста в Зародиш! Как да Стане Масов, щом нито една Медия Не Посмя да Съобщи, че ще се Състои?

7
протест българия
Дори лозунгът „НАТО вън!“ е закрит от услужливи фотографи

До вчера се чудехме как така ГЕРБ посегна на съдебната власт, която е независима и гадаехме кога ще посегне и на четвъртата власт – медиите.

Днес вече знаем, че не трябва да питаме кога ще посегне, а да установим с ужас, че тя вече е в ръцете на управляващата герберо-реформаторска и депесарска проамериканска клика. Оказа се, че вчерашният протест пред Народното събрание е неглижиран – в 90 % от големите медии за него изобщо не е споменато, а ако все пак някъде се появи новина – то тя беше постфактум – два-три вестника и две телевизии съобщиха след края на протеста, че той е бил рехав и… толкова! Е как да не е рехав протеста, при положение, че нито една сериозна медия не съобщи, че ще се състои?! Как хората да научат за подобно събитие и да отидат на площада?!

Учудващо е, че когато Николай Колев Босия мине сам пред Парламента и хвърли няколко домата по сградата, му се отделят цели статии, правят се анализи, дори по телевизиите организират дискусии. А сега, когато недоволни българи обсадиха парламента, новината бе заметена под черджето и никой не разбра нито кои са протестиращите, нито какво искат, нито какъв брой са били – пълно нищо! От случайно промъкнали се снимки в медиите се вижда, че някакви хора за нещо протестират, но кои и защо – удобно се мълчи!

Купените от ГЕРБ и Сорос български медии услужливо дезинформираха обществото, за да угодят на господарите си – тези у нас и онези зад океана. Докато при малобройните протести срещу Орешарски вестници и телевизии заливаха хората с монтажи и манипулирани кадри и снимки, на които от 20 души с фотошоп или ниско ситуиране на камерата правеха по 200, сега обратно – цяла тълпата бе изрязана в снимка, като се виждат само знаме и организатори.

Дезинформацията започна с пълна сила още от предния ден.  Цветан Цветанов заяви, че на площада ще дойдат футболни фенове и хулигани, а на присъстващите били раздадени по 50 лева хонорар. Откъде получи данните, не стана ясно. След това заяви, че Цветан Василев, Гриша Ганчев и други олигарси бунели народа и осигурили парите за митинга – „метеж“ срещу властта. Дори заяви колко автобуса откъде пристигат.

На тази информация в медиите бе отредено подобаващо място.

После се оказа, че на площада няма никакви фенове и никакви платени протестъри. Само много полиция, която обгради всичко, а депутатите се изнизаха по терлици да се опазят от народната любов.  Още в началото на протеста хората бяха обискирани, а някои и арестувани под предлог, че носели боксове и ножове. Вярно ли беше или не това – кой да ти каже.

След което настъпи пълна тишина. Абсолютна медийна тишина, все едно нищо не се е случило. Това е толкова нетипично за истински медии, че отговорът на въпроса дали са истински направо  боде очите. Медиите са купени, а тези, които не са, си мълчат от страх, че могат да бъдат закрити.

Ето това е свободата на словото в България.

Темида е с превръзка на очите, а медиите – на устата.

Иначе ни уверяват, че живеем в демократична държава.

Да. Но в някой друг живот. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. – БРЕ МАИКА ИМ ДОЛНА ДА ИБА – БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗМИСЛЯТ НЕЩО ПО УМНО ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ

 2. мафиота борисоб трябва да бъде застрелян или отровен там е спасението на българия

 3. ПРОГЛЕДНИ НАРОДЕ КОРШУМ В ЧЕЛОТО НА БОРИСОВ Е СПАСЕНИЕТО ТИ ТОЙ КАТО ОКТОПОД Е ПРОСТРЯЛ ПИПАЛАТА СИ НАВСЯКЪДЕ И ТЕ ДУШИ

 4. За никой не е тайна мутренското минало на Боко и Цеко. Паднат ви отиват направо в затвора барабар с тях и Цецка, Цвета, Миглена, Костов и много други. Затова така яко са се вкопчили във властта. С удоволствие бих видял и Сталинка между тях, но тя е недосегаема.

 5. С удоволствие бих отишел да протистирам срещу мутрите във властта, но не знам къде и кога. Поне вие от Скандалбно ни онформирайте своевременно.

 6. ДО ВСИЧКИ,ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ РОДОЛЮБЦИ И ПАТРИОТИ!

  КАКВО СЕ ЧУДИТЕ, НА ТЕЗИ НОМЕРА, ДЕТО НИ ПРАВИ БАНДАТА ГРОБАРСКА. тя е купила всички телевизии и вестници, с парите на немските и американски фондации. Така е и в Румъния, но хората там са му намерили цаката. Та ние да не сме по- глупави и прости от тях.СЕГА НЕ СМЕ 15 ВЕК.еТО НИ ФЕЙСА, ЧРЕЗ НЕГО МОГАТ ДА СЕ УТОЧНЯТ ВСИЧКИ ДЕТАЙЛИ НА ПРОТЕСТА, И ПАК ЧРЕЗ НЕГО И ТЕЛЕФОНИТЕ ДА СЕ ОБЯВИ МЯСТОТО И ЧАСЪТ НА ПРОТЕСТА. САМО Е НУЖНО ЕДНО СТАБИЛНО ЯДРО ОТ ОПРАВНИ И ОПИТНИ ОРГАНИЗАТОРИ В СТОЛИЦАТА, КОИТО ЧРЕЗ ФЕЙСА И ТЕЛЕФОНИТЕ,ДА ДЪРЖАТ КОНТАКТ И ВРЪЗКА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ПРОТЕСТА ПО МЕСТА, В ГРАДОВЕТЕ И СЕЛАТА,…И КОГАТО ВСИЧКО СЕ ПОДГОТВИ И Е СЪГЛАСУВАНО,
  ЕДНА СЪБОТА,… ИЛИ КАКТО ПРЕЦЕНЯТ, ДА НИ ПРИЗОВАТ С ТОЧНА ДАТА И ЧАС … НА ПРОТЕСТНИЯ МИТИНГ ИЛИ ШЕСТВИЕ, ЗА СВАЛЯНЕ НА НА гробарското ПРАВИТЕЛСТВО, НА КОРУМПИРАНОТО И ПРОТИВОНАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО НА на мутрата Борисов, на герб.
  ДОЛУ ГЕРБ! ДА ЖИВЕЕ ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ!
  ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *