Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Топ разузнавачът Скот Ритър: Русия вече спечели два пъти в Украйна

Действията на Русия в Украйна могат да се нарекат невероятни. Тя не само победи Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), но и демилитаризира НАТО. Това мнение изрази бившият офицер от американското разузнаване и военен специалист Скот Ритер в интервю с норвежкия професор Глен Дизен .

Американският експерт отбеляза, че Русия е унищожила наличния арсенал на въоръжените сили на Украйна още в първите дни на Специлната операция, много преди Западът да започне масово да доставя оръжия на Киев. Хиляди танкове, артилерийски оръдия и стотици самолети бяха превърнати от руските ракети в обгорели ламарини буквално за дни.

Ритер смята, че руската армия вече е унищожила и по-голямата част от оръжията, с които разполагат страните от НАТО, и които същите бяха накарани от САЩ да предоставят на украинската армия.

По мнението на офицера от разузнаването, за 7-те месеца на конфликта Русия вече е спечелила два пъти: победила е първоначалната армия на Украйна, а сега побеждава новите въоръжени сили на Украйна, създадени и въоръжени с оръжия и техника на НАТО.

„Свидетели сме на това как някои страни от НАТО напълно спряха да изпращат оръжия на Киев. Това е така, защото нямат какво повече да дадат – военните им складове са напълно изпразнени. Оказа се, че Русия вече в голяма степен е демилитаризирала НАТО“, заключи Ритър.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Топ разузнавачът Скот Ритър: Русия вече спечели два пъти в Украйна

 1. Анонимен Отговор

  24.09.2022 в 22:19

  СЛАВА ВЕЛИКА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ПОЙ ПО СКЛАДОВЕ И БАЗИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ КОИТО ПРЕДОСТАВЯТ ОРЪЖИЕ НА ФАШИСТКА УКРАЙНА ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ

 2. Ива Стаменоеа Отговор

  25.09.2022 в 7:41

  СЛАВА НА РУСКАТА АРМИЯ! ПОНЕДА ДО КРАЙ!!!НАРОДА Е С ВАС!!!

 3. НА МЕН СЪЩО МИ СЕ СТРУВА,ЧЕ РУСИЯ РАЗОРЪЖАВА НАТО И САЩ, КАТО ИМ УНИЩОЖАВА ЗАСТОЯЛИТЕ ОРЪЖИЯ, А СТРАНИТЕ ПЛАЩАТ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ПЛАЩАТ И ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА НОВИТЕ ОРЪЖИЯ, КОЙТО САЩ ЖЕЛАЕ ДА ПРОДАДЕ НА ЗАПАДНИТЕ ЦЕННОСТИ И ЕВОНТУАЛНО ДА ПРЕДИЗВИКАТСВЕТОВЕН КОНФЛИКТ С РУСИЯ И НЕЙНИТЕ СЪЮЗНИЦИ !

  ЖАЛКО ЗА ЖЕРТВИТЕ, КОЙТО ДАВА НАРОДА НА УКРАЙНА И РУСИЯ !

  ЖАКО ЗА БЪЛЖГАРИЯ, КОЯТО Е ОГРАБИХА ТЕЗИ ОТ НАТО, САЩ И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕНОСТИ И НИ УНИЩОЖИХА !

  РЕШЕНИЕТО БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕДАДЕ ОТНОВО ОРЪЖИЕТО СИ В ТОЗИ КОНФЛИКТ ПОКАЗВА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ИМА САМО ЮДЕЙСКИ ПРЕДАТЕЛИ !

  НЯКОГА В КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ, АКО ПОДКРЕПЯШ ВОЙНАТА ТЕ СЪДЯТ ЗА ФАШИЗЪМ, АЗ ПОДКРЕПЯХ МИРНИТЕ ДОГОВОРИ МЕЖДУ СССР И САЩ И МЕН СЪЩО МЕ СЪДИХА ЗА ФАШИЗЪМ, ЧЕ СЪМ ПОДКРЕПЯЛ ПОЛСКАТА СОЛИДАРНОСТ, А МАЙМУНАТА НОБЕЛОВ МЕДАЛИСТ ЛЕХ ВАЛЕСА -АГЕНТ БОЛЕК ИЗЛЕЗНА ЮДЕЙСКА СВИНЯ, КОЯТО ИСКА РУСКАТА ДЪРЖАВА ДА СЕ РЕДУЦИРА НА 50 МИРИОТА И ТОГАВА ДА НЯМА КОЙ ДА ЗАЩИТАВА ТАЗИ ОГРОМНА СТРАНА, ЗА ДА Я ОГРАБЯТ !

  СТРЕВА МИ СЕ ЧЕ ТОВА НЯМА ДА РАЗРЕШАТ СЕГАШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ В РУСИЯ И НАРОДА НА РУСИЯ !

  СТЕФАНЪ Д-РЪ ДИМИТРОВЪ ЧОЛАКОВЪ
  4 НОЕМВРИ 2022 – ПО АРАХАНГЕЛОВА ЗАДУШНИЦА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *