Терористи от ИДИЛ гостували у нас по покана на бившия външен министър на ГЕРБ Николай Младенов! Разтърсващи Разкрития + СНИМКИ:

Лидери на кървавите терористични организации „Ал Кайда“ и „Ал Нусра“, част от които днес вече са осъдени за тероризъм, са гостували у нас през 2012 г. по покана на тогавашния външен министър Николай Младенов. Поканата е официална от името на българската държава, а Младенов обявява въпросните ислямски джихадисти за „лидери на сирийската опозиция“ срещу „главореза“ Башар Асад. В този момент у нас на власт е първото правителство на Бойко Борисов и ГЕРБ, а Младенов оглавява Външно министерство.

Външният министър Николай Младенов с лидерите на „сирийската опозиция“

През 2012 г., външният министър кани на тайна среща в Правец лица, които представя като лидери на „сирийската опозиция“, борци срещу президента Башар Асад. По настоящем, много от „височайшите гости“ на Николай Младенов тогава, са подсъдими за участие или съучастие в терористична дейност.

А организираната от него по поръчка на Борисов тайна среща в Правец, се оказва совалка за последвалата зашеметяваща политическа кариера на Николай Младенов на международната сцена. До март, 2013 г. той е външен министър в първото правителството на Борисов и ГЕРБ. След февруарските протести, завършили трагично с девет случая на самозапалили се граждани в знак на протест срещу фашизоидното управление на Борисов, обаче първият кабинет на ГЕРБ пада. А с него и поста на Младенов.

Само няколко месеца по- късно обаче, бившият вече външен министър Николай Младенов е преназначен от американските си ментори като специален пратеник на ООН за Ирак, където оглавява местната мисия на ООН. А от 2015 г. до момента същият вече отговаря за Близкоизточния мирен процес, отново като пратеник на ООН.

Но да се върнем към срещата с опакованите като сирийски опозиционери джихадисти и главорези от „Ал Кайда“ и „Ал Нусра“ през 2012 г. в гр. Правец. Дни след тази среща Министерство на външните работи обявява срещата за „историческа“. До последно обаче организирането й е пазено в тайна от мерки за сигурност. На поканата на Николай Младенов се отзовават над 40 души, обявени като представители на различни сирийски опозиционни организации. Гостите в Правец единодушно настояват Русия и Китай да оттеглят подкрепата си към „диктатора Башар Асад“. Външният ни министър пък заявява, че България „осъжда зверствата на режима на Асад“ (днес, 7 години след това „паметно“ събитие няма нито едно доказателство за подобни престъпления на официалната сирийска власт- б.а.). И с пяна на уста заявява, че „режим, който избива невинни дечица, е криминален режим“ (И за това обвинение на Младенов днес, 7 години по- късно, няма нито едно доказателство – б.а.)

Дали правешката среща на Младенов с главатари от двете най-кървави терористични групировки в Близкия Изток е свързана с последвалите мащабни доставки на българско оръжие към размирния регион?! Отговорете си сами. В началото на 2012 г. оръжейното предприятие „Арсенал“-Казанлък беше пред закриване с многомилионни дългове, а работниците му не бяха получавали заплата от 5 месеца. И само броени месеци след срещата в Правец оръжейната ни индустрия разцъфтя, а заплатите на работниците в Арсенал скочиха двойно.

Редица журналистически разследвания – както на българската журналистка Диляна Гайтанджиева, така и на множество международни екипи, се натъкнаха и снимаха в изоставени складове на джихадистите от Идил внушителни количества български боеприпаси и оръжия. Че даже и цигари. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

2 коментара

  1. Николаи Младенов Мина към Циганите и за това Прави такива Срещи с такива Хора защото Ромите все пак ни съжалияват и бавно ни Убиват докато тези от Идил няма Лабаво за 3 Дни ще ни Довършат до 9 то Колияно то и Това си Заслужаваме

  2. Само планът чаушеску ще спаси българия от българоубиеца борисов и шайката му герб

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *