Татяна Дончева: Слави Трифонов е слаб психически и физически! Партията му не цели промяна, а подмяна! (С ВИДЕО)

1

Досега специализираната прокуратура не ме е търсила заради клеветата на Радостин Василев от ИТН. Самият свидетел пък потвърди, че не съм му предлагала подкуп. Реално, специализираната прокуратура няма какво да разследва. Намеси се, за да се спаси от закриване. И наистина не успяхме да я закрием благодарение отново на ИТН. Защото четири пъти хората на Слави провалиха заседанието на правната комисия. От ИТН направиха всичко възможно, за да провалят исканията на протеста. Това заяви днес по bTV депутатът от ИБГНИ Татяна Дончева.

За първи път научих от медиите,  че „500 К“ означавало „500 000“. Аз съм набор 60+, така че не съм наясно с жаргона на младите. Нямам спомен на срещата ми с Радостин Василев да съм държала листче с надпис „500 К“, заяви още тя.

Позицията на ИТН да саботират всеки опит за съставяне на правителство е откровено малоумна. Самите те нямат никакъв интерес от това. Слави Трифонов е слаб и физически, и психически. Повярва си, че може да се сравнява с премиера-мутра Бойко Борисов и стъпи на старата си слава на шоумен. Но не е добре нито физически, нито психически. Ако не бяха той и сценаристите му, спокойно можеше да се състави правителство, каквото беше желанието на народа. Депутатите от ИТН трябваше да се сетят, че има нещо гнило в партията, в която участват. Слави Трифонов не контактува с народните си представители. Не е ясно как взима решенията и по точно кой му ги диктува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Гербаджиите в огромната си част са прости хора, но имат самочувствието и инстинкта да се възползват. Избраниците на Слави са с една идея по-интелигентни от тях, но пък се представиха като орда комплексари, на които всичко им пречи и всички са им виновни. В тези хора няма и капка политическа мисъл.

Стана ясно, че партията на Слави Трифонов не цели промяна, а подмяна. Дано избирателите да го осъзнаят на следващите избори и масово да не гласуват за тази политическа партия ако искат България да има редовно правителство. ИТН саботира работата на два парламента и ако отново им се даде власт, ще направят абсолютно същото. Skandalno.net

Надя Колева

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Не съм първи фен на Дончева, но в повечето случаи оценките ѝ са убийствено точни и сега случаят е именно такъв.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *