Тайният сценарий „Слави Трифонов“

6

Слави Трифонов: ще бъда по-конкретен, когато му дойде времето. Симеон Сакскобургготски: ще ви кажа, когато му дойде времето. Слави Трифонов: пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове. Бойко Борисов пристига с джип (Тойота Секвоя) и дузина гардове.

Б. Борисов: не идва в парламента.

С. Трифонов: не идва в параламента.

Сакскобурготски дойде, като надежда на демократичната общност. Прегърна се с ДПС.

Борисов дойде с обещание да вкара Доган в затвора. Прегърна се с ДПС.

Явно този път са решили да ни инсталират събирателен образ на всичко до тук: хем не говори, хем не идва в парламента, хем се вози с Тойота Секвоя, хем ни информира за държавните решения през Фейсбук.

Имам въпрос към сценаристите на тази десетилетна постановка: Фантазия нямате ли бе, момчета?

И… може ли, като сменяте на всеки 5-10 години актьорите, малко да променяте и сценария? Че съвсем се отегчихме.

Явор Божанков, кандидат-депутат от БСП

ЯВОР БОЖАНКОВ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

 1. Г-н. Божанков, първо да уточним някои факти и обстоятелства и след това ще коментираме ИТН и в частност Слави Трифонов.
  И така: През 1985 година в България беше създадена организация под ръководството на покойния Луканов и с основен кадрови потенциал , служители на ДС с цел завземане на властта и предоставяне на България , като територия и население на „Дълбоката държава „( дълбоката държава няма национална идентичност и е изградена на база на социалистическият интернационал).
  Плановете на тази група са дългосрочни и обхващат период 99 години.
  Между другото вашата партия е в основата на схемата за България на тази организация.
  Основни цели: Създаване на множество партийни организации , включително и на етнически принцип, с цел разделяне и противопоставяне на обществото ( стигна се до там да има два синода на БПЦ).
  Овладяване на образователната система , с цел маргинализиране на обществото.Разрушаване на икономическата база с цел обедняване и маргинализация.Обиране парите на хората с цел лишаване от основа за стартиране на идеи и подчинение.
  Заглушаване на инициативността , чрез рекета на създадените от тях криминални групировки на разните му там спортисти ( между другото противопоставяйки и тях за контрол).
  След реализацията на всичко това – учудващо много бързо , на „Дълбоката държава“ беше предоставена територия , със всичките и дадености и роби.
  От време на време за разсейване на скуката и изспускане на напрежението , предоставят „спасители“.
  Поредният такъв е ИТН , в лицето на Слави Трифонов .
  След всичко изброено по горе , вие какво очаквате да се случи ( т.е. нищо не очаквате,защото служите на тази организацие, макар и на ниско ниво).
  А ти народе ???

  • Боже, божеее… Киров, страшни простотии си написал. Ето това наистина е теория на конспирацията.

   • Времето ще покаже , кой е бил прав!?
    Отделно от това коментарът следва да бъде опроверган с доказателствен материал, а не приказни на ангро и клишето „теория на конспирацията“.
    Отделно от това нито ме познаваш, нито знаеш от къде черпя информация.

   • Черпиш информация от звездите – те ти го горовят. То се вижда. А не съм тръгнал да те опровергавам, защото написаните от теб нелепици са толкова изтрещели, че не виждам смисъл. Все едно да тръгна да споря с луд човек.

   • Г-н Веско,намери в интернет пространството така нареченият план ,,РАН-ЪТ“ и ще видиш,че г-н Киров е абсолютно прав!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *