Същите, които ни обещаваха светло демократично бъдеще, днес ни увещават да ходим некъпани и вонящи

6

Видни синдикалисти ни призовават да се запасяваме със зимнина, а за отопление да не разчитаме на ток и парно. Честито ! След 33 години „демокрация“ доживяхме лелеяния просперитет. След 33 години стягане на коланите и влачене по корем, се върнахме в следвоенните години на миналия век. Само че живеещи на територията на една ограбена и разпродадена държава. Живеещи в колонизирана държава, управлявана от корумпираните проксита на алчните и човеконенавистни англосакси.

Не разбрах само, откъде да се запасим със зимнина? От „Лидъл“ или от „Кауфланд“? Защото още в зората на „демокрацията“ първото нещо, което сътвориха слугите на западните сатанисти беше да ликвидират селското ни стопанство и да обезлюдят селата. Нали си спомняте ликвидационните съвети ? Е свършиха си перфектно работата.

Иначе наглеците от ДБ, ПП, ГЕРБ и пр. продължават да ми каканижат , че за тях НАТО и ЕС са светая светих и основен приоритет. С този приоритет в предизборната кампания влизат 95% от партиите. Аз лично, като чуя, че за някоя партия това е основна кауза, веднага ми става ясно, че зад тази партия наднича ЦРУ, издържа се с пари от САЩ и основен приоритет на активистите й – до един американски агенти, е ограбването на народа и държавата.

Доживяхме тези, които ни обещаваха светло демократично бъдеще, днес вече да ни увещават да ходим некъпани и вонящи, да спим с дрехи в домовете си, като бездомници, да живеем на тъмно като къртици и да се научим да ядем насекоми. Ако това ви е просперитета – майната ви ! Искам си комунизма и бай Тошо !

Пламен Дарак

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

 1. Странна измет се навъди.
  Чуди се дали да бъде!?
  Щом не искаш, не бъди!
  Но отсреща врага бди.
  ТА 1956г.

 2. НАТО ЕС САЩ И СОРОС СА УБИЙЦИ НА БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ТЕХНИТЕ ПАЛАЧИ СВЕТЛА ПАМЕТ ВЪВ ВЕЧНОСТА НА ТОДОР ЖИВКОВ НИСЪК ПОКЛОН ДА БЪДЕ В РАЯ

 3. Мили хора: социалисти, русофили и всички ляво ориентирани, да ви е честит 9 септември!

 4. Много хубав коментар на Мажд Алгафари днес в Поглед. Какво ни донесе „демокрацията“ за последните 30 г. За това време като в съд с под налягане беше изсмукана една трета от най-активното население на БГ, голяма част в Европа и Щатите. За останалите разрушения и катаклизми да не говорим, списъкът им е дълък и злокобен. Най-важното, нашите тъпи и продажни политици и т.н. лидер ни загробват съзнателно. Сал един Костадинов крещи, че държавата трябва да се преоснове и да напуснем НАТО и Европейския съюз.Русия и Путин показват как, но се иска кураж, доблест и сила на духа. неща, които у нас сега просто ги няма.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *