Съпругата на Братухчев му прости изневерите пред цяла България

0

Братухчев секс женаСъпругата на доста одумвания брадър Борис Братухчев се появи в студиото на Ники Кънчев да го защити по време на елиминациите.

За нейно щастие не се наложи да бъде разпъвана на кръст, защото зрителите спасиха любовчията и го оставиха в къщата заедно с бармана Пламен, като хвърлиха на лъвовете по-големите дразнители – Кристиян, умника Кирил и фалшивият фитнесинструктор Богданов.

Все пак коментиращите не се сдържаха отидоха да разпитат Юлияна направо в публиката и да я попитат какво мисли за изневерите на съпруга си.

Да, изневерявал ми е , призна красавицата. Само че това стана в началото на връзката ни. Аз му простих, защото го обичам и непрекъснато ще се боря да запазя любовта на този мъж, защото сме добър тандем навсякъде и имаме дъщеричка. Той също оцени жеста ми и вече не кръшка с други жени, каза усмихнато тя.

Не си заслужава такава хубава жена да тръгне да се бори за един мъж, изстреля презрително Ваня Червенкова. Тя пък какво разбира от мъже, като никога не е имала мъж до себе си, реплекираха бизнес дамата веднага в социалните мрежи.

Вътре в Къщата странно, но Борис също е сигурен, че жена му ще застане на негова страна. Явно въпреки кръшкането, семейството му е доста здраво.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *