Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Страховито Руско СУПЕР-ОРЪЖИЕ праща САЩ в… АДА! Янките в ПАНИКА! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности ТУК:

Според преданията на Древния Рим, Богът на войната Марс, има двама непобедими помощници. Те се наричат Фобос и Деймос. СТРАХ и УЖАС. Именно тези две най-опасни за човека създания сега бродят из мрачните сънища на американските генерали и адмирали. И ги докарват до пълна лудост и параноя.

Всъщност древноримският Бог на войната винаги е помагал на Русия. По простата причина, че без значение от епохата, руснаците винаги са владеели изкуството да всеят страх и ужас в душите на своите врагове.

Така се случи и при инцидента с флагмана и първа гордост на американския морски флот- есминеца „Доналд Кук“. Важно е да отбележим, че тези „инциденти“ с американците винаги се случват на знаменателни за Русия дати. Така например „случката“ с Доналд Кук става на 12 април 2014 г. Тоест, в деня на космонавтиката. Което идва да подскаже на щатските военни, че руските Военно-космически сили са на светлинни години по-напред от прехвалените „модерни“ технологии на янките.

И така, 12 април е спокоен слънчев ден, в който гордостта на американския флот „Доналд Кук“ патрулира в Черно море. Само че руснаците отдавна са казали на щатските военни, че те, янките, нямат работа в Черно море. Но САЩ не разбират от блага дума.

Затова изведнъж, като че от нищото, на хоризонта се материализира един старичък руски СУ-24, който спокойно се приближава към американския есминец и неговата супермодерна бойна система „Иджис“. Моряците, които в този момент са на бойна вахта задействат робота „Иджис“ и се подготвят да прихванат руската Сушка, когато тя навлезе в обхвата на корабните оръжия.

Но не щеш ли, като по някакво чудо, точно когато СУ-24 почти се е приближил до зоната на обхват, бойният робот на кораба изведнъж угасва. Отказва цялата електроника и софтуер на есминеца. Замлъкват двигателите. Не действа корабното кормило. Целият кораб оглушава и ослепява. Дори не може да се придвижи и със сантиметър напред.

Както се изясни по-късно, тази пълна безпомощност на гордия „Доналд Кук“ се дължи на едно малко сандъче, прикрепено под крилото на руския изтребител. Това е новата руска система за радио-електронна борба „Хибини“.

Но хората от политическото ръководство на САЩ, макар че се изпотяват от страх, продължават да се правят на мъже и  пренебрегват това предупреждение. И продължават своя „Дранг нах Остен“.

Затова ги връхлита и следващия „инцидент“. Отново в Черно море. И отново на знаменателна за Русия дата. Британските и американски вестници съобщават за „странен“ инцидент в Черно море, станал на 22 юни 2017 г. А на 22 юни 1941 г., както знаем от историята, Хитлер напада СССР, слагайки началото на Великата отечествена война, завършила… всички знаем как!

Посланието е ясно. Русия предупреждава: Янки, вървете си у дома! Защото ще бъдете прогонени, така както Хитлер бе изгонен с огън и меч, от свещената руска земя.

Но да продължим с „инцидента“: Изведнъж и без някаква видима причина, ОТКАЗВАТ GPS-системите на над 40 американски бойни кораби, патрулиращи в близост до руските брегове.

Модерните и прехвалени щатски системи като че ли се умопобъркват. И започват да предават налудничави, напълно неотговарящи на  действителността данни. Така например, според данните на GPS-системите, един от американските кораби се намирал не в акваторията на Черно море, а… на 32 километра навътре в сушата, близо до турския град Геленджик. Друг кораб пък изведнъж се озовал в… близкия Космос. Подобни неадекватни „данни“ показвали и системите на другите над 38 американски кораба.

Паниката този път овладяла не на шега целия състав на щатските бойни кораби. Както и техните политически началници от Вашингтон.

Шокът, преживян от американските военни и политици изглежда е бил невероятен. Защото изведнъж разбират, по трудния начин, че Руската федерация, необезпокоявана от никого, провежда масов експеримент с най-новото си кибероръжие. А за опитни мищлета ползва десетки бойни кораби от Военно-морския флот на САЩ. И могъщият доскоро американски флот е безпомощен.

Страх и ужас сковават душите на щатските многознайковци и поради още една причина. Те разбират, че Русия отдавна е неуязвима за прехвалените американски роботизирани бойни системи.

Паниката ги парализира и защото осъзнават, че РФ е толкова напред в най-важните направления на съвременните военни технологии, колкото те едва ли ще могат някога да си представят.

Затова сега се ограничават само със санкции. И надуват мускули за пред света, белким подлъжат някой, че все още са първа суперсила. Че САЩ е имиджова държава с напълно куха имиджова икономика. И изгубят ли си имиджа, потъва и страната им. Затова сега бият фанфари и надуват мускули. Но през цялото време се молят на Бог да не направят нещо, с което да разсърдят Владимир Путин. Това е истината. Останалото са американски брътвежи за глупаци и наивници. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

6 кометара за Страховито Руско СУПЕР-ОРЪЖИЕ праща САЩ в… АДА! Янките в ПАНИКА! Вижте ШОКИРАЩИТЕ подробности ТУК:

 1. Анонимен Отговор

  14.08.2017 в 23:26

  da jivee bratska rusia gorda sam s bratuskite

 2. Призрак Отговор

  15.08.2017 в 0:35

  Малко уточнение към автора на статията. Геленджик не е в Турция, а в Русия, на около 20-на километра южно от Новоросийск. Но дори и така, навигаторите на корабите сигурно са се насрали от страх, че са объркали сметките. Друг е въпросът, че съвременните навигатори, на които във флота им казват „щурмани“ почти на 95% си карат корабите по GPS-а, щото е най-лесно и най-точно. Е, щом и на тази система са и намерили цаката, представям си какво става с не толкова сложни такива…

 3. Паладий Отговор

  17.08.2017 в 8:10

  Бла бла бла… Глупости на търкалца. Написаното е пълна глупост.

  • Иванов Отговор

   17.08.2017 в 12:56

   Нали знаеш че луд умора няма;)

 4. Glog Отговор

  26.08.2017 в 21:38

  Като се абстрахираме от ненужната и поради това намалаваща въздействието на кацзаното патетика на автора, аналзите показват, че нещата са долу-горе такива, каквито са показани в тази статия.

  Да, САЩ имат модерни оръжия, а качествата на отделните им видове бойни машини често са по-високи от тези на съответните видове руски бойни машини. Проблемът е, че със системите си от типа ХИБИНИ руските бойни машини се борят не с тези бойни машини като цяло, а само с тяхната електроника. Те я манипулират както си искат, а без своята електроника цялата бойна техника на армията, авиацията и флота на САЩ се превръща в куп желязо и губи не само другите си преимущества, но и бойното си значение изобщо.

  Тоест, Русия с комплексите от типа ХИБИНИ е превърнала предимството на електронно базираните оръжия на САЩ в тяхна ахилесова пета. Ахилесова пета, която, както се знае от древногръцките митове и легенди, прави от непобедимия Ахил една лесно поразима жертва.

 5. Аристо Отговор

  01.03.2018 в 12:40

  Така се сковаха от страх и ужас американците, че изтрепаха до крак руските т.н. ,,Вагнер“в Сирия. Сега руснаците са насрани, за срам и позор на нацията си, а печалните остатъци в цинковите ковчези ще предизвикат аплодисменти и възхвала към дядя Путляша от щастливите родители и роднини на 500- 600 руски загинали за негова слава !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *