Страхил Ангелов: Господа Евроатлантици, защо когато Неонацисти маршируваха по улиците и площадите в Киев със Свастики на ръкавите, не обелихте нито дума?

1

Военната операция за демилитаризация и денацификация, която Руската федерация започна на територията на Украйна е в заключителната си фаза. Демилитаризацията вече е факт и ще оставя военните да размишляват над него. Да анализират и изучават, защото е очевидно, че в тази сфера има нови реалности!

Българският парламент е сред първите в света, които приеха декларация, с която осъдиха действията на Руската армия – преди френския, преди Бундестага и т.н. До тук добре. Заповядали им и те се подчинили. Едиственото, което не разбирам е какво против „денацификацията“ на Украйна има българското народно представителство?

Уважаеми дами и господа, защо когато неонацисти маршируваха по улиците и площадите в Киев със свастики на ръкавите, под одобрителния и даже умилителен поглед на властите, не обелихте нито дума? Защо не приехте декларация, с която да настоявате правителството на Украйна да разследва многобройните убийства, побои и издевателства над рускоезичното население от страна на активисти на неофашистки организации, които щедро спонсорирани от САЩ, избуяха още през 2011 г. и сега процъвтяват в тази страна. Защо останахте безмълвни, когато всички гледахме потресващите кадри от Одеса, където горяха залостени в дома на профсъюзите живи хора и тези които успяваха да излезнат бяха зверски доубивани под прозорците на сградата! И днес когато някой пледира за съд и възмездие, Вие сте против?

Авторът Страхил Ангелов е депутат от БСП

Защо никой в т.нар. демократичен свят не си позволи да осъди многобройните изказвания и откровенни заплахи, отправяни от официални лица в Киев и от висши военни към рускоезичното население в страната – имаше дори откровенни призиви за неговото изтребление! (Справка: 17 млн. души в Украйна- половината й население е рускоезично и масово не говори украинският език) Защо когато „храбрите“ украински артилеристи обстрелваха градове и села и всички виждахме кадри с целенасочени попадения в болници, училища и детски градини, пазехте тишина и даже мнозина си позволяваха възгласи на одобрение?

Как така толкова години това не Ви подразни и трогна, а днес когато Путин обяви, че на престъпниците ще бъде търсена отговорност, изведнъж станахте свръхчувствителни към нормите на международното право.

И запомнете, войната е като тангото – нужни са двама! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЕЗ САМОИЗБРАНОТО ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО УПРАВЛЯВАЩО НЕ ПО ВОЛЯТА НА НАРОДА БЪЛГАРИЯ ПОЗДРАВЯВАМЕ БРАТСКИ РУСКИ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК СЪС ОСВОБОЖДЕНИЕТО ИМ ОТ БРАТСКА ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ ЧЕСТИТО БРАТУШКИ РАДВАМЕ СЕ ЗА ВАС

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *