Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стана Страшно: Бежанци Атакуваха Френско пристанище, превзеха кораб, хвърлят бомби по полицията!

бежанци калеШок, ужас и страх се възцариха във френския град Кале, след като  свирепа тълпа пощурели  бежанци с рев и бомбички  атакува пристанището  и превзе британски кораб!

Атаката на ферибота станала в разгара на  демонстрация, на която  мигрантите протестирали срещу лошите условия в лагера,  в които живеят край града. Докато млади, здрави и прави мъже крещяли, че искат равноправие и справедливост, внезапно 200 души от митинга се откъснали от групата, пробили с удари и ритници полицейския кордон, насочили се с викове към пристанището и  завзели акостиралия там  британски ферибот.

Изненаданите моряци започнали да се защитават както могат от натрапниците в очакване на полицията. Останалите протестиращи се изсипали на брега и започнали с дивашки викове да насърчават събратята си на кораба да го завземат напълно и да ги закарат в Англия. Екипажът на кораба „Spirit of Britain“ бил изтикан на горната палуба, а долната – завзета от развилнелите се араби. В джобовете си нападателите носели водни бомбички и с тях започнали да заслепяват персонала. Други хвърляли по моряците каквото им попадне.

Рушете, чупете, хвърлете ги в морето, крещяла екзалтираната тълпа.

Когато пристигнала полицията и призовала за ред, част от мигрантите се предали, но 35 от тях продължили да безчинстват и да влизат в ръкопашен бой с моряците и силите на реда, след което били арестувани.

В организацията на митинга участвали и европейци, които също скандирали за по-хуманно отношение към бежанците. Все пак сме хора, казва една от защитничките, мигрантите не могат да живеят в тези условия!

Жителите на Кале обаче скочили срещу  подкрепящите и ги обвинили, че не знаят какво е да живееш в този град под обсада, че мигрантите крадат, нападат жени, гаврят се с местното население и вечер всеки се залоства в дома си и не смее да излезе навън.

Въпросът в Кале трябва да се реши. И то не от местното население, от разните правозащитни организации и от лудналите, чупещи и рушащи всичко мигранти.

Крайно време е да се намесят политиците и да въведат строги правила за приема на бежанци. Иначе ордите просто ще превземат Европа, твърди президентът на Чехия.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Стана Страшно: Бежанци Атакуваха Френско пристанище, превзеха кораб, хвърлят бомби по полицията!

  1. ПетьоИ твърдя Отговор

    11.07.2016 в 17:35

    Но как така няма да е хуманно отношението към вандалски тълпи, самозабравили се като животни? Извикайте г-жа Меркел, всички от Отворено общество и Хелзингски комитет и Амнести да видят какво защитават под мотото „правата на човека“? Аз бих го нарекъл тълпата на животните, но да не обиждам животните те не правят такива неща. Освен, нашите праотци и прамайки- маймуните, от които Дарвин твърди, че сме произлезли? Бая палави ще са били…ако съдим по днешни техни потомци? Аз бих нарекъл това – терористичен акт, и бих наредил на полицията да разстреля такива разбойници, които трошат чупят завземат кораб! Иначе такива няма да мирясат… Абе изхвърлете ги в морето да плават обратно, такива нямат място в демократичен Европейски съюз! Като се очовечат може да станат и европейци? Но дали ще се очовечат? Съмнява ме. Досега колко маймуни в клетките не са станали хора, а който си е човек, по възпитание той си е човек навред, където иде. Но тия май не са от хората?

  2. Чони Отговор

    04.06.2018 в 14:39

    Няма да се оплаквате а вече свиквайте с европейските ценности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *