Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сръбкиня спала с бежанец, хвали го колко е добър в леглото

МилицаСръбкиня направи луда реклама на мигрантите, като разказа историята си пред сръбския  „Телеграф”.

Милица В., която е  на 25 години признава в свое интервю, че е направила най-добрия секс в живота си с арабин. Той се казвал Тахир, а тя не само  не се срамува от връзката си, а даже и се гордее. „ Сръбските мъже са зле в леглото, но не го знаех, докато не срещнах бежанеца и не изживях най-страстното си приключение в леглото“ , твърди Милица.
Тя е  сервитьорка в ресторант и там срещнала голямата си любов Тахир. Много от мигрантите, които в момента са в страната,  идвали да се хранят в заведението, плащали си без проблеми сметките и даже  оставяли бакшиш. Имали достатъчно пари. „Не е така както разправят, не всички от тях са бедни и не търсят милостиня, има хора  богати и образовани и повечето са така”, хвали ги сръбкинята.

Тахир също се хранел редовно в ресторанта и след време /няколко дни/ започнала връзката им. В началото  просто я гледал и я изпивал с жаден поглед, а после нещата бързо  преминали в любовните преживявания и взаимна наслада. Жената била извън себе си от щастие.

„Заради мен той остана още няколко дни, страхуваше се да не го убият като минава границата с Унгария”, твърди Милица. Тя описва Тахир като  културен, фин и с изискани маниери мъж и  държи на връзката им да продължи, щом той се устрои някъде, защото двамата си пасвали идеално.

„Изобщо не ми пука какво говорят другите зад гърба ми, пишат най-различни ужасни неща  за мигрантите, но не ги поднават лично и  не знаят нищо за тях”, гордо казва сръбкинята. А къде е сега Тахир, не става много ясно.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *