Спенс и 100 кила се сбиха пред публика заради рап награди

0

100 кила разсъждаваДвама от най-знаковите рап изпълнители у нас – Спенс и 100 Кила, стигнали почти до истински бой, и то пред смаяната публика.

Сблъсъкът станал на церемонията по връчването на хип-хоп наградите за годината преди около седмица. А причина за кавгата станала засечка в техниката, която провалила дългоочакваното представяне на 100 Кила.

Явор, както е истинското име на изпълнителя, буквално побеснял и започнал да засипва колегата си с обидни епитети, между които и сочни псувни. Той яко се ядосал, защото помислил, че Спенс нарочно  е провалил представянето му пред публиката и му отнел заслужените аплодисменти.

Според присъстващите фенове, Спенс успял да запази спокойствие на духа, не отвърнал на обидите, не скочил да се бие, а се опитал да обясни на колегата си, че е трябвало много по-рано да си донесе и даде видеото на организаторите, за да имат те технологично време за подготовка, а не това да става в последния момент.

Килата обаче бил вбесен и през цялото време мърморел, че има заговор срещу него и се заканвал да отвъсти на Спенс лично и насаме.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *