Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Софка спасява Гринго от лапите на Мафията! Търси спешно 100 бона! Виж Тук:

Софи ГрингТези дни Софи Маринова е ходила на крака при почти всички свои приятели паралии.

Ромската перла молила всеки от тях да й даде назаем 100 хиляди лева, като обещавала дори 12% лихва, разкриха нейни приятели. Софка е в паника, заради приятеля си Гринго.

В Германия, където Тодор Давидов – Гринго се подвизаваше преди да се залюби със Софи и да се прибере в България при нея, припечелвал като сутеньор и охранител на няколко проститутки в заведение на албанската мафия.

В бардака, обаче било забранено да имаш интимна връзка с проститутките.

Без много да му мисли, мускулестият приятел на Софка се примъкнал в покоите на цели две жрици на свободната любов.

Когато шефовете усетили, че ромският Казанова нарушава правилата, моментално го изритали в Берлински нощен клуб да охранява четирима травестити.

Смелият Гринго обаче плюл на това предупреждение на мафиотите и решил да „издои“ една проститутка, с която имал стари сметки за уреждане.

Той нахлул като аслан в квартирата на нищо неподозиращото момиче,  което се прибирало след работа, праснал му два три юмрука и прибрал 7 000 евро, които успял да намери скрити в дюшека на едно от леглата в квартирата й.

Вбесените мафиоти първо взели решение да убият Тодор. Но после размислили и му наложили солена глоба. Поставили му ултиматум или да плати 50 000 евро на шефовете си в срок от два месеца, или да се прости с живота си.

Отгоре на всичко, пристаналия вече на Софка Гринго се запалил по комара и за кратко време успял да профука всички спестявания на влюбената Софи, което окончателно я хвърлило в ръцете на алчни лихвари.

И сега влюбената ромска двойка е в много сложна ситуация. Софи не може да се издължи на лихварите, а албанската мафия се кани да отреже главата на глупавия й любовник Тодор Давидов – Гринго.

Единствената им надежда е някой техен приятел с пари да се смили и да се изръси със 100 бона, което е малко вероятно да се случи. Софка и Гринго обаче не губят надежда и продължават да търсят помощ.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *