Софи Маринова: Искам Дете и Всеки Ден Бия Гринго! Виж Тук:

Софи гаджеИзвестната фолкаджийка Софи Маринова много иска да има дете и настоява това да се случи час по-скоро. Затова притиска Гринго да не се бавят  с женитбата, заради което връзката им придобива все по-бурен характер.  Тя иска да става мама, но не на цяла България, а само на бъдещото си дете от Гринго.

Някогашният сотаджия стана изгора на Софка преди почти година и оттогава, по думите им, постоянно се дърлели за какво ли не. Но сега певицата иска да използва периода на временно затишие във взаимоотношенията им и да преизпълни родилния план.

Затова, по нейните думи, тя бие гаджето си хем да се женят, хем  да действат с всички сили за бебе. За любовта няма граници и правила, затова  двамата са готови за сватба. Въпреки че фолкфурията е с 10 години по-голяма от Гринго,  влюбените с нетърпение кроят планове за сватбата и бъдещия си съвместен живот. Според Гринго, обаче, сватбата няма да е в България, а на някое по-тузарско място, за да можели да отпразнуват подобаващо радостното събитие.

Като всеки мъж, Гринго иска момченце, а Софка  има син и тайно си мечтае за момиченце. Слухове донасят, че двамата вече се карали и как да кръстят незаченатото още дете. Дали пък няма да е Петко?!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *