Соломон и Гергана Паси съдят „Папараци“!

0

Гергана ПасиСлед като Соломон Паси и съпругата му Гергана споделиха публично притесненията си, че неепрекъснато са преследвани от непознати с черни джипове, в които имало и  татуиран мъж, стана ясно, че са обект на журналистически шпионаж.

Гергана  успяла в единия от дните да направи снимка на преследващия я автомобил и я  изпратила на полицията да разбере кой непрекъснато върви след нея. Тогава й съобщили, че това е кола на предаването „Папараци“.

„Когато разбрах ми олекна, защото това беше най-добрият сценарий от всички възможни“, коментира Гергана Паси, която заяви,  че е била притеснена най-вече за  сигурността на трите си деца. Когато го преследват непрекъснато, човек започва да си мисли какво ли не, а аз съм майка, каза съпругата на ексвъншния министър.

Андрей Арнаудов, който е продуцент на „Папараци“, се включи по телефона и заяви, че не участва в избора на хора, които да се снимат тайно. Той изобщо не пожела да се извини на Гергана за притесненията, които й е причинил като майка и надменно обясни, че в предаването спазват закона и не преминават границата на допустимото.

Паси обаче се ядоса и каза, че ще се консултира с юристи, за да види как законът позволява следенето на хора и на какви основания може да заведе съдебно дело срещу продукцията. Всичко това стана в предаването на Сашо Диков.

По-късно двамата със съпруга си изпратиха отворено писмо до БТВ, в което категорично настояват сниманите с тях кадри да бъдат изтрити и да не бъдат излъчвани по никакъв начин в ефир, или пускани в интернет сайтове.

Изразяваме категоричното си несъгласие записаните без наше съгласие кадри да бъдат излъчени и ще си търсим правата по съдебен ред, пише семейството, което близо месец живяло в страх кой и защо го следи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *