Содом и Гомор! В София започват голи коледни партита

голо партиПарти патрул“ – това е името на виртуалната фирма, която смята да зарадва столичани за Коледа.

Зад нея стоят трима младежи, които са решили да освежат културно-развлекателния живот в София и да предложат на мераклиите нестандартни забавления. И да“пренесат европейските начини на забавления у нас“, тъй като сме прекалено задръстени и се нуждаем от наставления и организация как да прекарваме по-добре времето се, обясняват тримата млади хора.

Те обявиха, че ще  направят цяла поредица от партита, които ще са разчупени и провокативни и няма да имат нищо общо с традиционната „скука“ в родните клубове.

Досега над 150 души с ентусиазъм  се записали, че желаят  да участват в готвеното нощно шоу без дрехи, но сигурно реалната бройка ще е около стотина . Организаторите имат изисквания и едно от тях е да се събличат само хора, които имат подходящ и  приятен външен вид.

голо парти

С предимство ще са по-младите и по-разкрепостените. Основното условие е пък участникът  да е готов да остане по бельо, по бански или направо по организъм. Входът е само 20 лева, но не  включва консумацията, които мераклиите сами ще си плащат.

Това не са оргии, в каквито пуританите ни обвиняват, категорични са организаторите. Това просто са партита за разкрепостени културни хора, които искат да се забавляват по бельо, в което няма нищо лошо.

голи парти

Вносителите на европейска парти-култура планират  поредица от подобни веселби. Те ще правят и още  тематични „културни мероприятия“. Едното ще е „Господари и слуги”, където ще има и ролеви  се*с игри. Там дами ще си търсят партньори, готови да бъдат вързани на верижка и разхождани из залата. И после още нещо….

Върхът на сладоледа сигурно ще е гей партито, което ще е кръстено  „Пазар на хора”. Там всеки ще купува приятеля си или ще наддават за самотни гейове. Ще се намират и опознават нови двойки и така ще сме в крак с ЕС.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *