Смях! Джена на Меден Месец със Свекърва си!

1

Джена меден месецДжена и новият  й съпруг – Наско Стоев-младши, не можаха да  останат сами даже  на медения си месец.

Както в Дубай за предсватбената подготовка, така и сега за първите трепети на брака – с тях неотлъчно се мъкнат и Старите Канари, за да си отпочинат и те от напрежението покрай сватбата.

Така двете двойки се отправиха на групов меден месец на остров Закинтос.

Лицемерно или не, Джена признала, че си е прекарала страхотно. Наели си лодка, правили романтични екскурзии и много любов и най-вече се зареждали с нови сили за работа.

За свекървата даже и не споменава.

Тя пък я чакала със свекъра на остров Тасос и продължили почивката заедно.

Тази семейна идилия предизвика подигравки във фолксредите. Първо – заради присъствието на възрастните и второ – заради евтината дестинация, избрана за почивката. Свекито била направила резервация на тънки цени с намаление и подарила екскурзията на младоженците.

Свекървата на Джена Надя е солистка на „Канарите“, но Големия Канар призна, че смята да прави снаха си лице на оркестъра. Даже щели да запишат до края на лятото няколко общи клипа.

Амбициите на Джена пък били изцяло да измести по-възрастната жена и да се превърне в неизменна част от „Канарите“. Така участията й щели да бъдат гарантирани, турнетата зад граница също, а едновременно можела да развива и кариерата си на фолкаджийка.

Все още урсус снахата не си е показала зъбите, коментират в гилдията.

Тя така и не прости на свекърва си, че се появи на сватбата в бяла рокля и се опита да я засенчи и чак след като й направиха забележка роднини – отиде да се преоблече.

Не й прости и организацията на селското тържество, от което дълги години ще се черви.

Сега обаче е влязла под кожата на свекъра и смята да си отмъщава чрез него и чрез мъжа си.

Джена планира постепенно да изземе функциите на Надя и да докаже на всички, че е по-добра певица, а оркесърът има по-добро бъдеще с нея.

Фолкаджийката дори вече планира издаването на първия си фолклорен албум.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *