Служебното правителство на ген. Радев: ГЕРБ са ФАЛШИФИЦИРАЛИ ИЗБОРИТЕ! Борисов е Заграбил Властта НЕЗАКОННО! Виж Тук:

4

Огнян Герджиков излезе с изявление, че служебното правителство ще вземе всички мерки предстоящите избори през март да не бъдат тотално фалшифицирани и манипулирани, както това се е случвало през последните 8 години. Всички отдавна знаехме, че изборите в България се фалшифицират от ГЕРБ. До безобразие! До умопомрачение! Но никой досега не го бе доказал и съобщил официално.

За пръв път това стори служебното правителство на Огнян Герджиков, назначено от президента Румен Радев. Нещо повече: За пръв път служебно правителство се заема сериозно с  най-важното си задължение – да осигури условия за честни избори, които изразяват реалната воля на народа.

Но мафиотската схема на ГЕРБ за фалшифициране на избори се е усложнила и разраснала до степен, че обикновените средства за противодействие като подмяната на половината областни управители в страната, вече не са в състояние да решат проблема.

Нужни са извънредни средства. И намеса на тайните служби: Спец. агенти, които да се инфилтрират сред престъпниците в СИК, РИК и ЦИК, сред партийни функционери и председатели на предизборни щабове. Навсякъде!

Защото още помним как депутати от ГЕРБ влачеха чували с бюлетини в неизвестна посока. Как влизат и стоят като у дома си в помещенията на Централната избирателна комисия, където по закон не се допускат външни хора. И е забранено за всякакъв вид депутати, особено ако са от управляващата партия. Видяхме как същите тези депутати висят на главите на програмистите от ЦИК и нареждат кои данни да се въведат и кои – не!

Помним зловещата обстановка в зала „Арена Армеец“, където председатели и членове на секционни и районни избирателни комисии бяха заключени като затворници, без храна и вода над 48 часа. Помним разсипаните навсякъде изборни протоколи и други книжа, които уж трябваше да осигурят честност и прозрачност на вота.

Помним частната герберска печатница за бюлетини в Костинброд. Агенция Ройтерс тогава писа, че спецченгетата са конфискували от складовите помещения на печатницата, собственост на човек на ГЕРБ, над 350 000 бюлетини, готови да потеглят към „инфарктните“ райони, където герберите губят вота.

Няма да забравим отчаяните изповеди на работници, принудени от своите работодатели да гласуват с правилната бюлетина за ГЕРБ. Ромите пък на всеки ъгъл се хвалеха какви предизборни кебапчета са яли и как емисари на ГЕРБ са им раздавали по 50 лв. на всеки, за да гласуват за гербаджийската партия-майка.

Едва ли е нужно да споменаваме за назначенията по партиен признак в цялата общинска, областна и централна администрация на България, стигащи чак до пазачите и чистачките в общинските и държавните институции. Тези назначения осигуряваха стотици хиляди гласове на хора, принудени да гласуват за ГЕРБ, за да запазят работните си места.   

                 

Всеки от нас знаеше как става гласуването в малките населени места, където или гласуваш за ГЕРБ, или не получаваш дърва за огрев, а пенсията си можеш да чакаш да пристигне чак до второ пришествие. Но си е друго Независим служебен кабинет да ти го обяви официално!

А прероденият Крал-Слънце Бай Ганьо Борисов продължава да обяснява на хората от цяла България как само той може да им помогне. Как той отпускал милионите и ако реши – ще даде, а ако реши – няма да даде.

И това съвсем не бяха празни приказки, а зловеща реалност. Защото същият този Буда Борисов „наказа“ цял един огромен град като Варна, като спря всякакви субсидии за морската ни столица, само защото хората там гласуваха масово за БСП. Помним и случая с кмета на Пловдив от ВМРО Славчо Атанасов, на който Борисов спря сумати фондове и субсидии, а за капак отказа да плати обещаните десетки милиони за услугата, че пловдивското сметище прие софийския боклук.

Натиск, изнудване, шантажи, корпоративен вот, спиране на финансирането за непослушните градове и фирми – това са само малка част от изборните престъпления на партията-държава, разпростряла пипалата си над всички хора и населени места в измъчената ни родина.

И цялото това безочливо безобразие ставаше с подкрепата и съучастието на ЦРУ и американското посолство, откъдето герберите получаваха инструкции по въпроса как се заграбва и владее властта в една държава.

Само че един човек, получил над 80% от доверието на народа – нашият президент Румен Радев, се изправи като гранитна скала срещу престъпленията, които на практика игнорираха волята на върховния суверен на властта – българският народ.

Само той, чрез назначеното от него служебно правителство, прояви воинската смелост, чест и достойнство да заяви, че на изборните манипулации, фалшификации и престъпления веднъж завинаги ще се сложи край. А виновните ще понесат наказанията, предвидени от закона.

Има и още нещо: За първи път българската държава, в лицето на своя президент и служебното правителство, заявяват на висок глас, че има изборни престъпления и фалшифициране на изборите. Че вотът на хората е подменен.

Какво означава това?  Освен всичко друго, това означава, че Кабинетът „Борисов 2“ е дошъл на власт в нарушение на закона. Значи незаконно е управлявал България в продължение на цели две години.

Това пък е нарушение на Конституцията на РБ. Защото според нея само законно избрано правителство може да упражнява властта, дадена му от народа. Следователно има достатъчно основания да се започнат следствени действия срещу партия ГЕРБ и нейния председател Борисов. Както и срещу председателя на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

А това автоматично изхвърля ГЕРБ от предизборната надпревара, защото е извършила или се е възползвала от извършени престъпления на изборното законодателство.

Или както казват хората в България,  ръководството на ГЕРБ трябва да отговаря пред съда, а не да се готви отново да поема властта.

Подмяната на вота в полза на ГЕРБ означава и още нещо. Всички решения или действия на кабинета Борисов-2 са незаконни и нямат юридическа стойност.

Тоест незаконно е спирането и на големите енергийни проекти като Южен поток, АЕЦ „Белене“ и тръбопровода „Бургас – Александруполис“. Което значи, че новото българско правителство, което ще изберем през март има всички основания да поднови строителството на изключително важните за страната АЕЦ „Белене“ и Южен поток. Както и да възстанови дружеските политически и икономически връзки между България и Руската федерация.

С други думи „Борисов-2“ трябва да отиде в небитието. А България трябва да продължи своето движение към съюз с Русия, защото няма друга държава, която да има интерес от силна и просперираща България на Балканите.

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. e ne razbrah kak tova slijebno pravitelstvo DOKAZA falshificiraneto na izborite? Mrazia GERB no mrazia i da me manipukirat . ne razbrah ot statiata kakvo e kazalo slujebnoto pravitelstvo.i edin primer : dokolkoto znam na Plovdiv triabvashe da se izplatiet niakolko desetki miliona za bokluka,kiti nistina ne s e izplatiha ,a ne STOTICI MILIONI Kakto pishe tu. Pak ni manipulirate!!!

  2. Хубаво ще е да си спомним за храта които се самозапалиха .Млади българи несъгласни с управлението на Б. Борисов.

  3. Иван Костов, на Симеон Сакскобуррготски, на Сергей Станишев, в служебното на Георги Близнашки и във второто правителство на ГЕРБ. Почти цялото му кариерно развитие е свързано с финансовото министерство – започва работа там веднага след като завършва УНСС през 1980 г. И преминава през всички експертни длъжности във ведомството.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *