След 4-годишна Тайна Връзка Ваня Щерева ПОКАЗА МЛАДИЯ СИ ЛЮБОВНИК!

Ваня ЩереваВаня Щерева не успя да укрие своята малка тайна за добро настроение и издаде кое я зарежда с неизчерпаемата енергия да се занимава с по няколко проекта едновременно, при това вечно усмихната.

 Актрисата, която освен това се изявява и като писателка, и като дизайнер на бижута и реализира идея след идея, черпела своето вдъхновение за творчески подвизи от доста по-млад мъж, чието име обаче запази в тайна. Двамата са близки от цели четири години, но Щерева ревностно го крие, за да не научат другите и да злорадстват и по-лошото – да не вземат да й го отмъкнат.

В своите романи Ваня пише, че щастието не бива да се афишира! Стана ясно, че и в частния си живот тя е вярна на този принцип и пази личния си живот далеч от очите на околните.

Младия си любовник тя срещнала съвсем неочаквано. Запознали ги техни общи приятели на събиране, без дори да заподозрат, че двамата ще започнат връзка, а на всичкото отгоре и ще я крият ревностно с години.

Skandalno.net обаче се добра до подробности около личността на изгората на Ваня Щерева! Ето ги: Мъжът се казва Александър и също работи в шоубизнеса, но не пред камера! На вид е невзрачен и свенлив и донякъде напомня по външен вид на Джордано. А може би просто не излиза добре на снимки.

Външността обаче няма значение за любовта и двойката го доказва вече четири лета. Заради седемте години разлика във възрастта, Ваня се мотивирала да спортува, да се грижи за фигурата си, да посещава козметици и фризьори и да се опитва да има перфектна външност, въз основа на това, което все пак й е дала природата.

Чудно е как се е запазила тайната им връзка цели четири години, но също така е вярно, че когато една жена реши да скрие мъжа до себе си, тя го прави перфектно. Двамата живеят заедно, въпреки че всеки си има свое жилище, почти не се карат и изглеждат образцова двойка.

В свое интервю наскоро певицата открехна с още малко завесата около връзката й със Сашо: Засега двамата не кроели планове за брак, тъй като смятали, че той ще попречи на любовта им.

Често се разделяли почти безпричинно, без да са се карали истински, а после се сдобрявали, но това също поддържало пламъка във връзката им.

Миналата седмица Ваня и възлюбеният й се появиха за пръв път заедно на светско събитие, където се натъкнаха на папарак на Skandalno.net

Пред нашия репортер Ваня призна за увлечението си и обясни, че така се чувства щастлива, а крие Александър, за да не го дели с разни нахални моми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/y3PVSshwJr4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *