Слави хванал Мартина в изневяра с частни детективи

0

Слави МартинаСлави прибегнал до помощта на детективска агенция, за да разбере дали Мартина не му изневерява.

Дългия се усъмнил от честите й отсъствия, които тя обяснявала с тренировки и шопинг и когато тези тренировки започнали да стават по няколко часа на ден, а тя отказвала вечер ласки в леглото, му светнала червената лампичка.

 След като детективите документирали черно на бяло  и ден по ден какви ги върши кръшната танцьорка и на кого всъщност танцува гола, дали кадрите на пръчителя на наблюдението, а като ги видял, Дългия бил шокиран, а после  съкрушен. Без много да му мисли, той си взел обратно всичко, което й бил подарил дотогава – луксозен джип БВМ, апартамент в София, красиви бижута, скъп поръчков телефон и куп още женски принадлежности  и я натирил от живота си.

Какво й е казал, не е ясно и няма и да стане ясно, но тя избягала чак във Варна при техните и не смее да се появи в столицата.

След жестоката драма  Трифонов пропушил отново от нерви след дълги години въздържание, разказват хора от екипа му.

„Смазан е! Направо не можем да го познаем!“,  твърдят те. Единствено работата го успокоява и той се е хвърлил в нея с огромен хъс и страст, сякаш е на живот и смърт.  След като се появи новината, че Мартина е бременна от новия си любим – фитнес инструктора Коко Калев, Дългия увеличил цигарите от една кутия на две на ден.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *