Слави се кани да бие рекорда на Лили Иванова в зала „Армеец“

Слави голямаСлави Трифонов ще задмине  рекорда на Лили Иванова и ще  препълни най-голяма зала у нас – „Арена Армеец”, стана ясно от интереса на зрителите към събитието.

 Дългия ще събере целия състав на „Ку-ку бенд”, всички актьори и дори бивши певици и музиканти, работили някога за него и ще направи  грандиозен концерт, с който ще отбележи 20-годишния юбилей на оркестъра.  Концертът ще е в „Армеец“, а новината беше съобщена лично от водещия в шоуто преди вечер.  Евгени Димитров-Маестрото ще  организира голямото събитие.

Нека да го направим през  април около Великден. Говори, с когото трябва, направи, каквото трябва,  за да ползваме пълния капацитет на залата и всичко да бъде на ниво”, заръча в ефир  Слави на шефа на бенда.

Маестрото пък  заяви, че вече и изпълнил една част от задачите и  концерт ще има. Сега водел преговори за датите, а така също и с бившите изпълнители на „Ку-ку бенд”, които се навили  да участват и те в събитието. Деси Добрева също дала съгласието си. Ще звучат култови и любими песни на цяло едно поколение. От размазващи балади, до социални гротески. Артистите също ще се изяват чрез най-добрите си скечове.

Шефът е решил окончателно  да бие рекорда на Лили Иванова. Тя беше първият български изпълнител, събрал цели 15 хиляди зрители в „Арена Армеец”. Обаче  ние ще съберем 18 хиляди, толкова, колкото е пълният капацитет на залата, обясниха уверено от екипа на Дългия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *