Слави дави мъката си по Мартина с кутия цигари на ден

слави голСлави Трифонов не бе слагал в устата си цигара от цели осем години години.

Сега обаче от нерви отново е залитнал по дългогодишния си порок, от който се беше отказал, а за тази му стъпка причина стана прекратяването на дългата му връзка с танцьорката Мартина.

След като сложиха точка на отношенията си, нервите на Дългия се опънали докрай, а психиката му станала доста лабилна. Затова той  решил да потърси желаното успокоение в старите си вредни навици. Шоуменът поискал цигара назаем от свой приятел, а след това си купил веднага цяла кутия.

 През 2007 Слави отказа цигарите от раз. Тогава също беше нервен и край него буквално не се стоеше. Даже  беше  заповядал на екипа си да пуши извън студиото му, като издаде заповед, че санкционира нарушителите  с по 100 лв.

Трифонов даже получи непоносимост към цигарения дим и дори миризмата на тютюн и бе забранил на целия си персонал да пали цигара в негова близост,  както и дрехите им или дъхът им  да миришат на тютюн. Някои от подчинените  му дори бяха уволнени, защото не можеха да спазват заповедта поради факта, че са заклети пушачи.

Мъката по Мартина Огнянова обаче отмени всички заповеди и сега Дългия търси повод да седне с всеки да изпушат по една цигара. Най-лошото обаче било, че Слави не задоволявал никотиновия си глад с една две папироси, а вече изпушвал по цяла кутия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *