Славин Славчев в стрес заради разгонени фенки

0

СлавСлавин Славчев разкри, че напористите и агресивни фенки вече наистина го плашат, обаче  вярва, че ще успее да се справи с огромното внимание, с което го засипват и непрекъснато го преследват.

„Надявам се агресията от тяхна страна да не  прерасне в пердах, шамари и събарянето ми на земята. Веднъж доста се бях попритеснил по време на едно от участията ни в мола, понеже там беше пълно с  доста настървени момичета, дърпаха ме за ръкавите, искаха да ме целуват, протягаха ръце да ме опипат “, сподели победителят от третия сезон на X Facotr.

“Извън шегата  предполагам, че има някакъв интерес към мен, виждам го, усещам го,  но в крайна сметка не мога да стана гадже с всички, трябва и от моята страна да трепне нещо, да се получи химия, за да се случат нещата“, твърдо казва Славин.

Профилът му във Фейсбук бил затрупан от предложения, девойки му изпращали голи снимки или се щракали във всякакви предизвикателни пози. Не съм свикнал на такова внимание, то ме плаши и стряска. Те гледат на мен като на трофей, като на парче месо. Аз съм романтик, не съм виждал тази страна на женската природа и меко казано, съм озадачен.

Надявам се, че истерията от предаването ще премине, самоуспокоява се младежът с ангелски глас.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *