Скандал: Цветелина Грахич за Фики: Той има малко ню-ню в панталона!

0

ФикиПевицата Цветелина Грахич направо заби в земята Фики Стораро, след като сподели какви са уменията му в леглото.

Палавата певица, тествала в кревата младока и останала много разочарована.  Заварката била мимолетна и се случила преди две години.  Грахич,  за която се носят слухове, че има мимолетни забежки  с половината бенд на „Шоуто на Слави“, била преизпълнена с очаквания и смятала, че ще бъде изненадана от огромен инструмент, обаче това не се случило. Той се представил повече от скромно и даже срамежливо и общо взето хич го нямало. А певицата била изумена.

В сравнение с  яките мускули, които Фики пъчи навсякъде и винаги се снима гол до кръста, съдържанието в слиповете му не било кой знае какво. Грахич, която е доста разкрепостена и изобщо  не се притеснявала да разказва в компании  за интимните си  подвизи, се заливала от смях, когато одумвали различни мъже. Пред дамска аудитория тя без свян сравнявала достойнствата и  щом станело въпроса за Фикрет, веднага предупреждавала да не се захващат с него, защото при извършената от нея проверка се оказало, че има малко ню-ню.

Длуховете носят,  че и други дами, опитали най-милото на Фики били доста разочаровани. Въпреки това всяка следваща пробвала с надеждата слуховете да не са верни. Така по метода проба-грешка през кревата му минали доста известни певици и плеймейтки, но никоя не се задържала достатъчно и затова нямал постоянна приятелка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
https://youtu.be/iEqiWGd79b8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *