СКАНДАЛ! Украйна ИЗБИВА Мирното Население на Донбас с Чисто Ново БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ! (С ВИДЕО)

2

От 2015 година в бруталната си геноцидна акция срещу мирното население на Донбас украинската армия използва масово българско оръжие. Новото видео на военният кореспондент на YouTube-канала „Donbass News“ – българина Цветомир Гетов показва разрушената къща на председателя на Българското културно-просветно дружество „Възраждане“ в Донецката народна република (ДНР) Ростислав Теничев. Домът на Теничев е в село Зайцево – едно от най-обстрелваните от украинските военни населени места в ДНР. Ростислав Теничев свидетелства, че от обстрелите са пострадали и хилядите етнически българи, които живеят на територията на ДНР и ЛНР.

В интервю за „Donbass News“ военният кореспондент в ДНР Дмитрий обясни, какви оръжия българско производство използват украинските наемници и воннослужещи срещу населението на Донбас. Той отбеляза също така, че освен със старо българско оръжие, украинците обстрелват териториите на ДНР и с чисто ново оръжие- последна дума на техниката, произведено в България. По всичко личи, че български заводи продават продукцията си на посреднически фирми, които от своя страна доставят оръжието на воюващата срещу собствения си народ Украйна.

Редно ли е обаче от България да идва оръжие в държава, където вече пета година тече гражданска война и в която държава живеят близо половин милион етнически българи- част от тях в зоната на конфликта?

Повече информация за ситуацията гледайте в новото видео на военният кореспондент на YouTube-канала „Donbass News“ Цветомир Гетов! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. ТИ БОРИСОВ И МАФИЯТА ТИ ЗАЕДНО С НАТО И ЕС ПО ЗАПОВЕД НА САЩ ОКРАДОХТЕ И УНИЩОЖИХТЕ БЪЛГАРИЯ МАХАЙ СЕ БОРИСОВ НАРОДА НЕ ТЕ ИСКА ТИ НОСИШ ГИБЕЛ МАХНИ СЕ СЕГА ЗАЕДНО С ЕВРОМАФИОТИТЕ СИ НАРОДА НЕ ОЧАКВА НИЩО ХУБАВО МНОГОЕ ЛЪГАН ЗА ДА ВЯРВА СВЪРШИХА НАИВНИЦИТЕ И ТЪРПЕНИЕТО МАХАЙТЕ СЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ МАФИЯ ГЕРБ БСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА СТЕ БОКЛУЦИ

  2. БРАТЯ УКРАИНЦИ НЕ БЯРВАЙТЕ НА НАТО ЕС И САЩ ЛЪЖАТ ВИ ЗА ДА ВИ ПОРОБЯТ КАТО НАС ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО КЪМ БРАТСКА РУСИЯ ЩЕ НАКАЖЕ БСИЧКИ СЛАВЯНСКИ ПРАВОСЛАВНИ НАРОДИ КОИТО Я ПРЕДАДОХА В НАЙ ТРУДНИЯ ЗА РУСИЯ МОМЕНТ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ ГОСПОД ЗА БРАТСКАТА РУСКА КРЪВ НА ДЕЦАТА И КОЯТО Е ПРОЛЯЛА ЗА СВОБОДАТА НИ НЕ ПОВТАРЯЙТЕ НАШАТА ГРЕШКА ПОРШЕНКО Е КАТО БОРИСОВ ЩЕ ВИ УНИЩОЖИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *