СКАНДАЛ! Бойко Борисов Подари Плажовете ни на Мутрите от ВИС и СИК! На Ахмед Доган хариза цяла Военна база!

3

Правителството на Борисов ударно и зад гърба на народа раздава на кило българските плажове на мутри, скандални бизнесмени и… на Ахмед Доган, разкри разследващият журналист Григор Лилов. Концесиите са за цели 15 години, а цените – символични, като за наши хора.

Фирма на близкия приятел на Борисов – бизнесмена Валентин Златев, е получила миналия месец плажа „Свети Влас – болницата“ на цена, двойно по- ниска от минималната, обявена на търга.

Плаж „Слънчев бряг – Север“ пък от този летен сезон ще се стопанисва от фирма на биг боса на СИК – Младен Михалев- Маджо. Миналото лято концесионер на плажа беше фирма „Сънинвест“, свързана с пловдивския олигарх Ветко Арабаджиев. Фирмата му обаче многократно бе глобена за какви ли не нарушения, като сумите варираха от 80 000 до 360 000 лева. Което значи само едно – държавата е искала да разкара Ветко, за да даде плажа на Маджо.

Наследникът на бившата империя ВИС и ВИС- 2 – Радостин Бързанов, по-известен като Радо Слънцето, пък получи плаж „Несебър – Юг“.

И сега стигаме до най- фрапантната част – Тези дни Ахмед Доган се е обзавел с известния плаж „Росенец- Север“. Плажът се намира досами морския му сарай. Дворецът на почетния лидер на ДПС е построен на нос „Чукалята“ в Бургаския залив, където навремето е имало военна база на Гранични войски. Мястото е с изключително стратегическо разположение, тъй като оттам може да се наблюдава морският трафик от най- северната до най- южната точка на Черноморието ни. Но е безводно. За да се осигури вода за сарая на Ахмед Доган, преди време беше изграден специален водопровод с европейско финансиране, уж за нуждите на някаква „водно- спортна база“.

Сараят на Доган и плажът, който държавата му подари

Достъпът до въпросния бургаски плаж всъщност отдавна е забранен за граждани, след като общината „отстъпи“ единствената улица, която го осигуряваше, на фирма, свързана с основателя на ДПС. Целият район гъмжи от охрана на НСО, така че простосмъртните няма как да припарят нито до плажа, нито до местността в близост до сарая – за да не смутят покоя на Доган ефенди.

Да, българското Черноморие е превърнато във феодално владение на мутри и политици. И само то ли? Цялата държава е разпарчетосана и разпределена между феодалите на ГЕРБ, така че да са сити и да осигуряват необходимите гласове по избори… че да може шайката на Борисов да продължава да е на власт и да им осигурява привилегии.

И докато мутрите си разпределят националните ни богатства, безсрамниците от ГЕРБ най- нагло лъжат, че няма пари: нямало пари за болниците, нямало пари за училищата, нямало пари за полицаите, нямало пари за болните, за инвалидите, за пенсионерите, за децата…

Пари има – но са предвидени само за колониалната администрация ГЕРБ и ненасителната й шайка. А за нас, българския народ – шут отзад и ходом-марш към кенефите на Западна Европа. Че нали сме горди европейци! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. МНОГО болезнена информация за …..НАС-НАРОДА!!!!!!!! При тази РАЗСИПИЯ, при ТОВА разграбване на ЗНА4ИМИ за страната и за ХАЗНАТА ПРИРОДНИ-БЪЛГАРСКИ 4асти-ЗЕМЯ………НЕВИЖДАМ…..КОЙ ще ги спре и върне под ДЪРЖАВНО управление и да ИМ потърси сметка в съдебната зала!!!!!!!!!! ТОТАЛНА ИДИОТЩИНА…..СРАМ за БЪЛГАРСКИЯТ САСИПАН-ОТ4АЯН ГРАЖДАНИН !!!!!!!!!! ОТВРАТЕНА съм от БЕЗКРАЙНАТА и АРУГАНТНА АЛ4НОСТ на власт-имащите…..ИДИОТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Време е да викаме владимир путин на помощ въставай заспал народе въставай рая покорна кой ще ти помогне като мълчиш въставай роби покорен

  3. ПРОВЕРЕТЕ МОЛЯ,ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ ПРЕЗ 90те БОКО Е ЛЕЖАЛ В ЧЕШКИ ЗАТВОР ПО ОБВИНЕНИЯ ЗА КРАЖБА НА КОЛА?ПРЕДПОЛАГАМ ИМА НАЧИН ДА СЕ ПРОВЕРИ.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *