Скандално! Спипаха звезда от Х фактор с кокаин!

0

Дарина2Една от най-атрактивните млади певици от последното издание на  Х Фактор  – Дарина Йотова попадна точно в окото на бурята.

Самонадеяната  красавица бе била арестувана заради намерено в дрехите й пликче с кокаин.
Дарина се разплакала и  да убеди полицаите, че няма представа какво прави дрогата в нея и най-вероятно някой й я бил подхвърлил. Големите й очи и нацупените устнички станали причина униформените да проявят снизхождение и да не я санкционират, но пък вече и попаднала в „оня списък“ и ще бъде следена изкъсо и проверявана за забранени вещества.
Още през пролетта се промъкна информация, че Дарина се е изфукала, че не пуши трева, а  опитала от най-скъпия наркотик и била много горда.

На парти неин приятел й предложи да си разделят по една линия и тя се съгласила. Ефектът бил страхотен  и се почувствала на седмото небе. Даже се хвалила, че никога не е изпитвала такава еуфория.

Приятелки на Дара издадоха, че Факторът я променил много. Тя забравила народните песни, които учила и пяла в специално училище години наред, признавала само чуждите, изоставала старите си дружки, понеже се почувствала класи над тях и си намерила нова компания.

Там били все фръцли и звездоманки, ходели от клуб в клуб, а богати момчета им плащали сметките. Дарчето сменяла момчетата като носни кърпички в издирване на богат приятел.

Откакто Дарина  се класира на незаслуженото според зрителите  трето място в последното издание на музикалния формат, тя се наду и се взе за голямата работа. Тя вече записа първите си песни, сравнява се с Гери-Никол и я имитира, даже се чувства по-голяма звезда от нея.

Наркотиците обаче не са помогнали на никого в кариерата и като нищо ще повлекат малката варненка надолу, смятат в музикалните среди.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *