Синът на Деян Донков одрал кожата на баща си

Деян младши9-годишният Деян Донков, който изцяла повтаря името  на баща си, е буквално като две капки вода с родителя си. Той буквално му е одрал кожата и изобщо не прилича на  малкото си братче Константин, който е дете на майка му Анастасия Ингилизова от друг мъж.

Хлапетата не си приличат, но се обичат и малкият Деан се грижи доколкото може за бебето, надявайки се, че някой ден двамата ще си играят заедно.

Донков старши  бил истински щастлив, че наследникът му изцяло му е взел муцуната и навсякъде  заявявал, че е много горд със сина, който е създал. С Ингилизова те бяха  заедно от времето на следването си в  НАТФИЗ и продължавали да поддържат отлични отношения в името на малкия Деян да не расте самотен и да знае, че има баща, на когото може да разчита.

Актьорът се изявил и като режисьор и снимал с камера раждането на сина си, като успял да запази пълно самообладание през цялото време.

Не може да се каже същото обаче за нероденото дете на Донков от Радина Карджилова. Те отлагат появата на отрочето от година на година и все се заканват, че ще започнат да работят за бебе, но това не се случва. Актрисата има прекалено много ангажименти и никак не й се иска да излиза в майчинство. Освен това тя прекрасно знае, че едно дете е ангажимент за цял живот, а в момента животът й харесва и така – работа, купони и от време на време по един скандал за разгрявка с любимия мъж.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/-2gXQuEf-rQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *