Синът на Деси Слава обяви война на новото си „татенце“! Виж Тук:

Деси МайкиДеси Слава продължава да си пати заради страстта си към млади жребчета.

След като във „ВИП Брадър“ вбеси почти всички зрители заради отношенията си с младия Зарко и намокри екрана от сълзи, вместо да си вземе поука, че й трябва стабилен мъж, тя се метна на младока Благой Найденов и отново плаче, че й пречат да бъде щастлива.

Този път я укоряват не само феновете, но и собственият й син – Майки. Новият възлюбен на фолкаджийката Благой е само на 19 години и спокойно може да й бъде син. Собственото й дете Майки е на 15 години и по никакъв начин не може да приеме като баща любовника на майка си.

Момчето не искало и да чуе за новия си „татко“, който по-скоро му е батко и двамата могат да бъдат приятели в живота. Майки не може да гледа как Благо се усамотява с майка му и се прави на мъж.

Другата причина, която вбесявала сина на певицата, били подигравките в училище. Негови съученици буквално се гаврели и питали дали не могат да станат гаджета на Деси, като я наричали втората Софи Маринова, която пък е всеизвестна с това, че си пада по младоци.

Майкъл бил бесен от подигравките и си го изкарвал на родителката си, обвинявайки я, че го излага пред приятелите му и непрекъснато демонстрира публично връзката си с Благой, като даже казала в интервю, че иска от него бебе.

Този човек няма и не мога да го приема, натъртвал тийнейджърът в редовните скандали с майка си.

Последният скандал между майка и син се случил по повод предстоящата им почивка в Дубай.

Деси планирала да заведе двамата си мъже в Обединеното емирство и докато единият се плацика на плажа или в басейна, да прави любов с другия. Майки се заинатил и й казал да избира – или той, или Благой!

В крайна сметка певицата завела само детето си, като с прискърбие оставила другия младеж в България. Но непрекъснато го контролирала и проверявала от дистанция по телефона да не й изневери.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pNCdXt1MXps

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *