Сестрата на Стоичков Изригна: Яжте ми Г*за! Виж Тук:

0
Сестрата на Христо Стоичков - Петя изригна просташки срещу медиите!
Сестрата на Христо Стоичков – Петя изригна просташки срещу медиите!

Криещата се упорито от медиите сестра на Христо Стоичков – Петя избухна в типично семеен стил, когато най-сетне бг. вестниците и списанията я осветлиха и разнищиха и описаха най-подробно личния й живот.

Една от журналистическите находки беше, че сестрата на Ицата отсъствала от бенефиса на брат си, защото двамата били скарани от години. Освен това журналисти изровиха подробности, че живее в село Маноле, където въртяла кръчма, подавала кебапчета и ракия на местните и така си изкарвала прехраната. Нейни съселяни пък разкриха, че Петя гледала стари жени в Испания, за да върже бюджета и да се грижи за семейството си, а известният й брат не й подавал и лев.

Вбесената Петя обяви в първото си истинско интервю, че не живее в Маноле, няма кръчма и не продава никакви кебапчета. Не работя, ако искате да знаете. Съпругът ми ме издържа. Получава достатъчно, за да гледа мен и двете ни деца.

Наистина бяхме в Испания, но се наложи да отидем заради детето ни. Имаше сплитане на червата и го оперирахме там. Нито съм прислужвала, нито съм мела чужди къщи.

petia_stoichkov_sestra

Батко е достатъчно добър към мен, купи ми апартамент и кола. Живеем в центъра на Пловдив и не се лишаваме от нищо. Трябвало е по-внимателно да гледате на стадиона, защото цялото семейство бяхме там. Викахме, забавлявахме се. Стоичкови сме много задружна фамилия.

Не ме интересува какво пишат за мен и най-добре е нищо да не пишат. Аз на вестници не вярвам.

Най-болно ми стана, като прочетох, че мама е алкохоличка. А в това няма нищо вярно!

Плаках от яд. Завиждат ни, затова пишат! Но на всички писачи ще им препоръчам да ни ядат гъза! – завършва първата си публична изява най-пламенно сестрата на модерния ляв – Петя.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/ZO5iYF8PyQk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *