Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сергей Лавров: Западът въвлича България в много опасна игра! Ето каква е ролята й на Балканите! Виж Тук:

„Западът наруши джентълменския договор за разширяване на НАТО към границите на Русия и сега в тази игра иска да въвлече и Западните Балкани“. Това заяви преди часове руският външен министър Сергей Лавров, който за първи път коментира неистовото желание на Алианса час по- скоро да присъедини Македония и Сърбия.

Според Лавров, политиката, която Европейският съюз и НАТО провеждат в региона, е много погрешна. „Защо държавите на Балканите трябва да бъдат принуждавани да избират страна – или Русия, или Запада“, пита Лавров.

Въпреки бруталната политика на Запада на Балканския полуостров, Руската Федерация няма намерение да се отказва от отношенията си със страните в региона. Няма да е лошо хората в тези държави да имат поне още една гледна точка, коментира Лавров.

През последните години Русия и Китай правят крупни инвестиции в Западните Балкани. Само в Сърбия Китай налива всяка година по 1 млрд долара. Това явно е притеснило Брюксел и Вашингтон, защото те изведнъж се разбързаха да ги приемат и в двата си съюза, въпреки че тези държави са доста далече от постигане на критериите за присъединяване.

Така или иначе Македония е вече на крачка от влизане в НАТО. Бившата югорепублика трябва само да разреши споровете си с Гърция за името. А България, както винаги, няма никакви претенции – само изпълнява повелята на Западните си господари да си мълчи и да не създава допълнителни проблеми, които могат да забавят процеса. Защото западния план е до лятото Македония официално да стане кандидат- членка на НАТО.

Сърбия засега избягва темата за евентуално членство в НАТО. Но пък скоро ще се сдобие с официален статут на кандидат- член на ЕС. Така или иначе, влезе ли в ЕС, няма да има друг избор, освен да се присъедини и към НАТО. Заедно със Сърбия, в ЕС ще влезе и Черна гора, като това трябва да се случи до 2025 години.

Бойко Борисов подписа предателски за България договор с Македония

Правителството на Бойко Борисов  пък се е нагърбило с най- презряната и долнопробна роля – да убеди въпросните държави възможно най- скоро да влязат в ЕС и НАТО. В главите на ГЕРБ- ерите, или поне според техните агитатори и пиари, това означавало, че сме тотални лидери на Западните Балкани. Но нормалните хора правилно разчитат, че сме слуги на Запада, тотално абдикирали от своите интереси. Спуснатото ни именно от тях правителство на ГЕРБ изпълнява безропотно волята им и извършва предателство след предателството спрямо българските интереси.

Но както е доказала историята, когато си предател и измекяр, мълчаливо изпълняваш заповедите на силните на деня… и така пропускаш шанса да постигнеш каквото и да е било по-значимо. Така се случи и със западната колония България. Пропиляхме цели 30 години да се съобразяваме с волята на Западните си господари, защото тогава те бяха планетарната сила. Членството в ЕС и НАТО обаче не ни донесе абсолютно нищо, освен заровени мини, които вече избухват в лицата си. Но най-страшното тепърва иде! Продадохме се! Отказахме се от държавните си интереси! И за какво? За лукса на чистим кенефите в Западна Европа и САЩ, а същите да ни ползват като територия – плацдарм, върху която са разположили военните си бази, без да ни плащат нищо. 

Дали Сърбия ще допусне нашите грешки? Най- вероятно не. Може би защото вече са видели истинското лице на Запада, което разкъса безпощадно държавата им, а градовете им обсипа с „демократични“ бомби. И ние видяхме ужаса на Белград. Но вместо да се замислим, позволихме на платената родна политическа клика да ни замаже очите и още по- силно да ни тласне към колониалистите Брюксел и Вашингтон.

Сърбия в момента обаче е в уникална позиция- за нея се борят и Брюксел, и Вашингтон, и Русия, и Китай. След ужаса на войната със САЩ днес тя поне може да избира на кого да пристане. Защото България такъв избор изобщо нямаше. Което е нормално, когато си роден слуга! Когато си толкова конюнктурен и страхлив, че загърбваш националните си интереси. Затова и към днешна дата, ситуацията в милата ни родина върви от трагично-робска към летална. Да, безхарактерните слуги живеят бедно… и малко! Skandalno.net

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Сергей Лавров: Западът въвлича България в много опасна игра! Ето каква е ролята й на Балканите! Виж Тук:

  1. Анонимен 1 Отговор

    20.02.2018 в 4:56

    Действително става страшно. Изглежда предсказанията на баба Ванга за България няма да се сбъднат. Единствената възможност да се оправи България е да се присъедини към Русия и Китай. Но, и това не е гаранция. Светът е пред Трета Световна Война. Дано проклетите господари, които тласкат света към гибел разберат, че в една световна война и те ще пострадат.

  2. nafto Отговор

    20.02.2018 в 11:33

    Както е тръгнало,без война ще загубим малкото което ни е останало с „мъдрото“ръководство на ГЕРБ- ерите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *