Сензационно! Трол разкри механизма на виртуалните бухалки на ГЕРБ! Ето как ви го Зачукват в Интернет! Виж Тук:

11

Разочарован трол кандидатства за работа в сайта ни и изпрати подробно СВ как е бил вербуван от ГЕРБ да хвърля помия срещу опонентите на властта във Фейсбук.

С удивление прочетохме писмото на мъжа, който вероятно смята, че всички сайтове си търсят апологети, които да хвалят или оплюват в интернет и да извършват всевъзможни долни поръчки. В писмото си до Скандално.нет господинът с инициали И. К. разказа още, че има двугодишен опит в „професията“. В началото се хванал на примамливата оферта да плюе по опонентите на ГЕРБ, защото тя му гарантирала 2 000 и повече лева на месец. Заплата, която никъде другаде не можел да изкара. Зарибили го в самия Фейсбук с разговор в месинджъра. Накарали го да си направи пет кухи ФБ-профила, да ги накичи с фалшиви снимки така, че профилите да изглежда истински.

„Работех по 12 часа на ден, а понякога и нощем. Задачата ми беше да дебна всеки, който се изказва против властта и да му опонирам. Да го обиждам, да го накарам да се откаже. Жените ги нагрубявах, че са грозни, че са дебели, че са тъпи. Много от тях млъкваха, защото го приемаха лично. Тактиката работи безотказно! Мъжете пък много лесно се засягаха, като им кажеш, че са гейове, или са прости. Изпадаха в дълъг обяснителен режим, ругаеха, а аз ги оставях сами да се доизложат. Включвах и женски профил да ги иронизира и да ги доунижи, докато не изчезнат от форума.

По-активните противници на властта ги водех на отделен списък, който съгласувах с началника, който в тролските среди се нарича „лейтенант“. Моя лейтенант се подвизава в мрежата под ник нейма: Иван Николов от София, с юмрук на аватара.

Той ми спускаше задачи кой опонент на властта да следя плътно и как да му опонирам от всичките си профили, за да изглежда, че хората масово не приемат мнението му. Всеки ден получавах и задача кого да докладвам – уж че пише против правилата на социалната мрежа, че спами и обижда. По този начин успявахме да блокираме набелязания опонент и да го извадим от строя поне за седмица. Така хората, които имаха различно мнение, ги мачкахме, тормозехме ги, буквално не им давахме да дишат. През единия си ник пишех подигравателни коментари, за да ги предизвикам да ми отговорят, а когато някой се хващаше, веднага аз и още десетки тролове го докладвахме, че обижда. И фейсбук го наказваха. През другия ник докладвахме други негови постове и самите статии, които качваше.

Имам опит и как да се внедрявам във вражески групи. „Лейтенанта“ Иван Николов ми  нареди да вляза във всички опозиционни фейсбук анти-ГЕРБ групи и да се правя, че одобрявам публикуваното там. Пусках постове, с които подкрепях антиправителствените призиви, докато ме приемеха за свой човек и даже ми предлагаха приятелство. Охотно приемах всички приятели, за да ги следя по-отблизо какво пускат в профилите си, защото така те ставаха открити за мен. Подкрепях ги, а после пишех рапорти за тях, че нарушават добрия тон. Организирахме се с останалите гербаджийски тролове и най-опасните и активни инакомислещи ги изкарвахме от строя. За всеки блокиран вражески профил получавах бонус.

Имах и специален профил, през който заплашвах със съд и прокуратура и най-наивните се хващаха като риби… и млъкваха.

Искам да работя във Вашия сайт Skandalno.net, защото имам богат опит и защото Иван Николов изчезна и не са ми плащали от три месеца. Надявам се на добра заплата, а от моя страна ви обещавам лоялна работа и смачкване на всичките Ви врагове.

Нямам политически убеждения. Работех за ГЕРБ, защото ми плащаха. Бяхме цяла армия и още я има, но моите профили се амортизираха и „лейтенантите“ набраха свежи попълнения.

Готов съм да работя за ДПС, БСП, „Да, България“, ДСБ, ПФ  и всички други, защото съм професионалист и мога да бъда полезен с уменията си да подкрепям идеите на когото и да е и да размазвам противниците на всеки. Надявам се, че ще ме оцените и ще удовлетворите молбата ми.

ОТГОВОРЪТ НА SKANDALNO.NET: Оценяме ВИ г-н И.К. Оценяме „жертвоготовността“ ви да оставяте трупове след себе си, да мачкате, да унижавате, да унищожавате.

Няма да Ви вземем на работа, разбира се, защото не служим на нито една партия. Тролове не ни трябват, врагове си имаме като всички, но се оправяме с тях сами. С презрително мълчание…

Но писмото Ви е много показателно за скапаната българска действителност и дребните душици, които живеят на тази територия. Затова го пускаме без редакторска намеса, за да го прочетат достойните българи. И да разберат как мижитурки като Вас им забиват нож след ножа в гърба с помощта на парите от САЩ и гербаджийските суджуци!

Спите ли спокойно И.К.?

НИЕ – ДА! Skandalno.net 

Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

11 КОМЕНТАРИ

 1. tozi mrastnik rabotil za bavarskata nezakonna partia gerb na upravliavastite mafioti s predatelska dusa e rabotil srestu naroda i rodinata rszkri igrite na sudjucite pomislete s kakvo se zanimava upravliavastata vlast kolko li nestastnici e razplakal sega mu svarsiha parite i zapochna toi da plache ei tova e vazmezdie

 2. -ВЪЗМОЖНО Е НЯКОЕ ТАКОВА…КОПЕЛЕНЦЕ , ДА Е ПРЕЦАКАЛО ПРОФИЛА НА МОЙ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ , КОЙТО СЕ ОТКАЗА… , КАКВО ТРЯБВА , ДА СЕ НАПРАВИ – ЗА ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ , МОЛЯ !?

  • Да си направи нов профил и от него да пише до Фейсбук какво се е слечило. Има вероятност 1 процент да му възстановят профила, макар че ФБ е нещо като като концлагер, в който „осъдените“ нямат думата.

  • От Вашият профил пишете на службата по потдръжка на фейсбук.Най добле той да пише от вашият профил,като обясни ,че пише от вашият профил с ваше знание и разрешение.Да обясни ,че му е блокиран профила ,без основателна причина.Че е сканирал компютъра си с антивирусни програми и ,компа му е чист от зловредни програми,че се казва,еди как си…роден еди кога си,имейла му е…,телефона му е…Това ще го знаят само в потдръжката и е доказателство,че той е истинският потребител..

  • НЯКОЛКО ПЪТИ МИ РАЗБИВАХА ПРОФИЛА НО ТЕХНИКА КОЙТО МИ ПОДЪРЖА ИНТЕРНЕТ ГО ВЪЗСТАНОВЯВА !

 3. mafiata prepuska 10 godini na beli kone s bojda si borisov balgaroubieca a naroda kam grobisteto i terminal 2 vsenarodna manifestacia

 4. NA GODINA UPRAVLIAVASTATA MAFIA GERB HARCHI NAD 100 MILIONA NARODNI PARI ZA FALSIVI NOVINI I OHRANA SRESTU NARODNATA LUBOV ZATOVA NIAMA PARI ZA PENSII I ZAPLATI OT 10 GODISNOTO UPRAVLENIE NA BAVARSKATA MAFIOTSKA PARTIA GERB NARODA SE TOPI KATO SNIAG KAM GROBISTETO I TERMINAL 2 VSENARODNA MANIFESTACIA

 5. Тъпа и елементарна тактика! Каквато е и цялата сбирщина, наречена ПП ГЕРБ, макар че това ПП никак не не пасва на такова „образувание“, като тая ОПГ…Не ви ли е правило впечатление във форумите, че подобни индивиди са обикновено доста ограничени във фразеологията, мисленето и манталитета си, даже и неграмотни, съдейки по писанията им, пълни с правописни, стилистични грешки и бъкащи от некомпетентност, а когато си намерят майстора, веднага включват лайномета, но обикновено ръсят обиди и просташки цинизми, които сме ги чували основно от хамали, проститутки и отявлени русофоби? Казвам „форумите“, тъй като нямам профил, пък и нямам никакво желание да се включвам в подобен клюкарник, какъвто е сураттефтерят. Трябва да си доста слабохарактерен, ако подобен „трол“ може да те вбеси до такава степен, че да паднеш на нивото му и да му отговаряш по същия начин. А ако споменатият индивид смята, че може да „смачка“ всеки опонент, просто страда от прекомерно (кухо!) самочувствие и не е попадал на хора, които могат да го направят за две стотинки само с две – три смислено написани и солидно аргументирани изречения. Явно такива търсят „жертвите“ си сред по-посредствена аудитория, която, след една цинична дума, е готова да се хвърли в боя с рогата напред, без да се усеща, че спори с простак и елементарен глупак…

 6. ТОВА Е ФАКТ ЗА ВСЕКИ ТРОЛ, НО , ЧЕ ВИ Е ИЗПРАТИЛ СВ ЗА РАБОТА СИ Е ЧИСТА ПРОСТОТИЯ. НИМА ВИЕ НЯМАТЕ ТРОЛОВЕ, НЕ СТЕ ЛЪЖЛИВА НОВИНАРСКА АГЕНЦИЯ ИЛИ НЕ СИ ПРИСВОЯВАТЕ ЧУЖДИ НАХОДКИ, СМЕХ !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *