Сензационно! Гонят Емил Чолаков от Би Ти Ви

2

Емил ЧолаковКултовият синоптик на БТВ Емо Чолаков  може да остане без работа.

 Той е любимец на зрителите, но това съвсем  не го имунизира срещу уволнение, ако не спазва правилата в медията, а той правел точно това.  Емил отскоро е трън в очите на шефовете си, тъй като системно се появявал на работа пиян, а оплакванията от колегите му зачестили

Гологлавият водещ имал  тежък махмурлук, който го правел нервен и раздразнителен и често вдигал луди скандали на колегите си.

 Той даже няколко пъти сгафил сериозно, което наложило мъмрене от шефовете му и предупреждение, че при още един скандал ще бъде уволнен.

 Всъщност това вече трябвало да се случи, но го държали само защото е любимец на зрителите и се страхували от тяхната реакция . Точно заради рейтинга си Емо получавал и една от най-високите запплати в медията – 3500 лв. месечно.

 Метеорологът изобщо не се страхувал от предупрежденията на шефовете, тъй като от друга телевизия го поканили да оглави свое предаване.

Явно в момента той се колебае, затова по цели нощи запивал, а потърпевш бил персоналът в гримьорната, който  вдишвал алкохолните изпарения от устата му.

Говори се, че пиенето на синоптика било заради проблеми вкъщи. Емо имал скандали с жената, с която живее близо 13 години  – Кръстомира Григорова. Тя безумно го ревнувала и му спретвала неочаквани проверки, а вкъщи го подлагала на разпит. Затова Чолаков предпочитал да се забие в някоя кръчма, вместо да се прибере при жена си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Никак не ви вярвам!Защо пишете такива неща?Емо Чолаков е най-културният и най-положителният синоптик и професионалист!И е човек!

  2. По-голям идиот от тоя Гоце Делчевски селски дюс трудно може да се открие по скапаните родни телевизии.Ако го уволнят ще направят голямо добро на нормалните зрители.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *