Сензационно! Ваня Червенкова била ле*бийка!

0

Ваня салатаВсякакви слухове бродят из медийното пространство, но досега не се беше чуло, че Ваня Червенкова си пада по жени.

Внезапно обаче това прозвуча не къде да е, а в национален ефир. Причината беше забавна игра, която бе организирал Биг Брадър, а съквартирантите бяха разделени по двойки и единият трябваше да отгатва какво е отговорил другият. Една от двойките беше Борислав и Соня Колтуклиева, а въпросът: „Кой освен Зарко е влюбен в Десислава“.

Соня веднага използва момента да нанесе поредния си удар и заяви, че това е Ваня Джаферович. Той хвърлял жадни погледи на певицата, следвал я като кученце и със сигурност бил хлътнал по нея.

Затвореният в изповедалнята Боби сбръчка чело от мислене какво може да е отговорила партньорката му и изведнъж го озари. Той посочи Ваня Червенкова. Биг брадър не е сигурен, че те е разбрал добре, прозвуча гласът зад кадър. Ваня Червенкова, или Ваня Джаферович имаш предвид?

Ваня Червенкова! – заинати се Боби. Виждам я как се усамотява с Деси, как я гледа, как си шепнат на ухо. Със сигурност я харесва и има чувства към нея!

Бизнесдамата остана с отворена уста, а после избухна в луд смях. След нея се разсмяха останалите съквартиранти, дори Соня Колтуклиева. Ама аз да ви приличам на ле*бийка? – попита кикотейки се Ваня. И награби Борислав, докато излизаше от изповедалнята. Аз обратна ли съм бе, момко? – попита тя.

Е, Ванче, нали се усамотявате, нали си шептите? – отвърна мускулестият тип. Това не значи ли, че си влюбена в нея? Ваня остана със зяпнала уста и не можа да отвърне.

https://youtu.be/rGDJAObT5M8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *