Сенатор Ричард Блек до Конгреса: Глобалистите ни Тласкат към Ядрен Армагедон, обезумели да Наложат Властта си върху Планетата!

1

Автор: Сенатор Ричард Блек, larouchepub.com 

Пенсионираният полковник от армията на Съединените щати и сенатор от щата Вирджиния Ричард Блек публикува следното „Отворено писмо до членовете на Конгреса на Съединените щати“, което се разпространява от 28 септември насам.

Драги Представители и Сенатори,

Обезпокоен съм от фриволните разговори и призиви САЩ да предприемат ядрена атака срещу Русия. Отвреме – навреме високопоставени републиканци и демократи предлагат да използваме такива оръжия. Изглежда ми като преднамерено говорене, целящо да приобщи и подготви психологически американския народ и света за идеята за предстояща ядрена война.

Наскоро и режимът на Зеленски скачи в подкрепа на тази идея. На 21 септември 2022 г. „Нюзуик“ излезе със следното заглавие: „Съединените щати трябва да заплашат Русия с ядрен удар: Украйна“. Статията цитира Михайло Подоляк, старши съветник на Зеленски, който казва: „Останалите ядрени държави трябва да заявят много твърдо, че в момента, в който Русия само помисли да извърши ядрени удари на чужда територия – в случая на територията на Украйна – ще последват бързи ответни ядрени удари за унищожаване на ядрените площадки на Русия.“

Разбира се, не е възможно ответните ядрени удари да се ограничат само до унищожаване на руските ядрени площадки. Не само че щетите биха се разпрострели в цяла Евразия, но и Русия ще бъде принудена да отговори на тези западни удари по нейния потенциал за ядрено възпиране. Русия ще стартира незабавен ядрен отговор, включително с въздушни и наземни свръхзвукови ракети с ядрени бойни глави и с подводно изстрелвани балистични ракети. Всяка руска подводница ще изстреля 100 бойни глави, достатъчни да изпепелят цяла Северна Америка и Европа.

С умишленото проточване на украинската война, глобалистите неуморно ни тласкат към този ядрен Армагедон. Защо?

Не би имало изобщо война, ако ние не бяхме свалили демократично избраното правителство на Украйна, като насилствено отстранихме президента Виктор Янукович през 2014 година. След това промотирахме войната, като натъпкахме Украйна с огромни количества наше оръжие.

Съединените щати можеха да постигнат мир просто като притиснат Украйна да приложи Минските споразумения от 2014 и 2015 г., които тя подписа, установяващи ясна рамка за уреждане на нерешените въпроси по мирен път. Киев трябваше само да предостави културна автономия на Донбас с правото му да използва руския си език. Украйна подписа и обеща да приложи Минските споразумения…, но вместо това започна яростна война срещу цивилното население на проруския Донбас. И през следващите седем години украинските военни и паравоенни националистически формирования избиха там 14 000 души. Това се случи преди Русия изобщо да влезе във войната и беше един от поводите тя да го направи.

В рамките на два месеца след влизането на Русия в Украйна, двете страни финализираха проект на споразумение за мир – в Истанбул. Обаче премиерът Борис Джонсън спешно излетя за Киев, за да блокира прилагането му, който ход несъмнено е бил предварително координиран с Държавния департамент на САЩ. Така САЩ и Великобритания решиха Войната да продължи, независимо от желанието за мир и на двете воюващи страни.

НАТО имаше голяма възможност да постигне мир, но умишлено избра война. През цялото време от 2014 г. насам Съединените щати осъзнаваха, че за притиснатата до стената Русия няма да има друг избор, освен да атакува Украйна. През 2007 г. американският посланик в Русия остро предупреди Вашингтон, че курс за включване на Украйна в НАТО със сигурност ще предизвика война между Украйна и Русия. Въпреки това, администрацията на Обама свали президента на Украйна и натъпка страната с оръжия, давайки си прекрасно сметка, че с тези свои действия ще предизвика война.

Днес натрупалите огромни финансови капитали в размер на трилиони долари глобалисти са заложили своите трилиони в тази война, за да спечелят цялата власт върху планетата за себе си. Дори ако цената за това е животите на стотици милиони хора по света.

Малцина американци знаеха нещо за Украйна преди 24 февруари. Украйна в Южна Америка ли беше, или в Азия, в Африка или в Европа? Повечето американци не бяха в състояние да отговорят на този въпрос. Но сега, за да се справят с локален граничен проблем на другия край на земното кълбо, военните ястреби във Вашингтон призовават за ядрена война… която обаче може да унищожи 60% от човечеството и да хвърли човешкия род в примитивно състояние.

Президентите Айзенхауер, Кенеди, Джонсън, Никсън, Форд, Картър, Рейгън и Клинтън без изключение подхождаха към идеята за ядрена конфронтация крайно предпазливо. Но администрацията на Обама смени този благоразумен и единствено верен курс, когато през 2014 г. най- безразсъдно организира и реализира преврата срещу украинското правителство и натъпка Украйна с оръжия, насочени срещу Русия. И го направи, напълно съзнавайки, че с това заплашва жизнени национални интереси на Русия – защитата на нейната територия от ядрена агресия. Най-източната точка на Украйна е само на 200 км. от Москва.

Сега администрацията на Байдън заплашва да хвърли предпазливостта на вятъра. Много от западните ни съюзници предлагат игра на надхитряне и раздухват пропагандна реторика, в която заявяват, че САЩ и НАТО ще изстрелят ядрени ракети, ако Русия използва такива ракети в Украйна, за да защити територията си от западната агресия, която използва Украйна като оръжие. С други думи, ние ще унищожим целия свят, като начин да кажем: „О, така ли? Добре, ето ви тогава!“

Заради едното отмъщение, ще можем ли да оправдаем избиването на стотици милиони хора? Ще съкратим ли световното население, заради намесата ни в гранична война, в която Съединените щати нямат никакви жизнени национални интереси?

Съединените щати могат бързо за приключат тази война, като направят Украйна неутрална, неприсъединена държава, точно както направихме по време на Студената война през 1955 година с Австрия и Финландия, които изпълняваха ролята на буфери между Източния и Западния лагер. Да, вследствие на войната ще има някои териториални корекции в полза на Русия – изконно руски територии, населени с руснаци, между другото. Но мирът ще прекрати сегашното проливане на кръв, ще предотврати ядрен апокалипсис и ще осигури дългосрочна сигурност и независимост на Украйна.

Ядрената война е немислима. Мирът е единственият верен и спасителен курс на действие. Помислете за това.

Сенатор Дик Блек

Източник: larouchepub.com

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *