Северна Корея УДРЯ с МОЩНО ново оръжие САЩ! Вижте резултата от страховитата АТАКА! Вижте ТУК!

5

Вчера американският президент Доналд Тръмп вбесено се закани от Бедминстър в Ню Джърси: „Ще ударим Северна Корея с невиждана досега ярост и мощ.“

Тръмп предупреди, че ако Северна Корея продължи да отправя заплахи към Съединените щати, „…севернокорейците ще се сблъскат с огън, чиято мощност, честно казано, светът не е виждал досега.“

Всички знаем, че напрежението между Щатите и КНДР не е от вчера. Между двете страни периодично избухват караници и взаимни обвинения. Но този път нещата са различни.

Разяреният до крайна степен президент на САЩ, буквално се закани да изтрие от лицето на земята Северна Корея. И при това, без да го е грижа за дипломатическия протокол, гарнира своите заплахи със страховити изрази като „невиждана сила и мощ“, „ярост и огън“ и т.н.

От какво беше предизвикан този  яростен изблик на гняв у  Доналд Тръмп? Някои веднага ще кажат, че това идва просто от факта, че Тръмп често дава воля на своите  емоции. Но…няма да бъдат прави.

В случая има много по-сериозна, да не кажем съдбоносна причина, за несдържания гняв на стопанина на Белия дом. Защото докато американските медии се смеят над поредната, паднала в Японско море севернокорейска ракета, КНДР тайно и полека е създавала свое ново и мощно оръжие за електромагнитна атака на САЩ от Космоса.

Точно това твърди секретен доклад на тайните служби, изготвен от американският военен аналитик и бивш сътрудник на ЦРУ – Питър Винсънт Прай. Експертът е един от корифеите в областта на военното дело в САЩ и оглавява специалната Целева група по въпросите на националната сигурност на Щатите, както и една от най-важните комисии в американския Конгрес. Комисията по използване на електромагнитното оръжие.

Питър Прай смята, че севернокорейците са се добрали до секретно оръжие на СССР, което е било обозначавано с названието „Орбитална система за фракционно бомбардиране“.

Тази система се основава на две неща. Първо – създаване на изключително малка и компактна ядрена бойна глава, която да може да се носи и привежда в действие от всеки орбитален спътник. И второ – наличие на неголяма мрежа от няколко спътника, които да имат видимост във всеки един момент върху територията на САЩ.

Очевидно е, че и двете необходими условия вече са постигнати от Военно-въздушните сили на Северна Корея, твърди американският експерт Питър Прайс. Защото в момента над територията на САЩ има два севернокорейски космически спътника, които са потенциална заплаха за янките. А под булото на опити с междуконтинентални балистически ракети, КНДР са извършвали изпитания на такива ракети, които за кратко време да се превърнат в космически спътници, способни да взривят малка ядрена бойна глава на височина от 70 – 80 км. над територията на САЩ.

Същината на този план е в това, че тези орбитални спътници нямат задача да поразяват военната инфраструктура на врага. Тяхната задача е да извадят от строя цялата електрическа мрежа. И всичко, което работи с електричество.

Защото с ликвидирането на американската енергосистема, ще бъдат прекъснати транспорта, комуникациите и цялата гражданска и военна инфраструктура на страната. А това ще стане поради простата причина, че взрив на малка ядрена бойна глава на височина 80 км ще генерира мощно електромагнитно поле, което гарантирано ще унищожи цялата електроника, заедно с електрическата мрежа на дадената страна.

Тези изводи на Питър Прайс бяха потвърдени от един от най-влиятелните американски вестници „Вашингтон пост„, както и от южнокорейската и японската преса, които излязоха със заглавия, че Северна Корея разработва ядрено оръжие съвсем различно от съществуващото досега.

Ето до това доведе необузданата експанзия на Съединените щати, които преди 27 години си поставиха задача да унищожат Русия и Китай. И да завладеят света. И няма да е чудно, ако новата ядрена мощ на Северна Корея не е още едно предупреждение на руската мечка и китайският дракон към САЩ. Защото ако Северна Корея добива страховита мощ със старо съветско оръжие, то каква ли неописуема мощ имат сега съвременните оръжия на Руската федерация и нейният огромен съюзник – Китай.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

  1. stana mi mnogo priatno ot tazi publikacia radvam se na uspehite na severna koreia dano darjat amerika pod strah amerikancite ne sa izbrani ot gospod da komandvat celia sviat kato pojarnikaria u nas

    • Taka e , no kakvo sa vinovni obiknovenite hora v USA za da budat durzani v strah ??? Tova sa bolni ambizii na Edna shepa voenni , no zaradi tiah stradat milioni

  2. Перхидроленият дядо Тръмп само се репчи, но в Щатите няма кой да му позволи да се хвърли във война, която със сигурност ще изгуби. Светът е против САЩ!

  3. Чугунените сибирски тикви много бързо разлюбиха Тръмп. Преди се насираха от удоволствие, защото беше уж фаворит на Путкин. Сега чакат нови напътствия от Кремъл.

  4. Пълни глупости пишете,засранете се.Отворете първо раздел”научна фантастика” и там ги творете подобни мечти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *