Светослава Рудолф ще се бори с Тадаръков с магия!

0

ТадаръковиСемейната драма на Светослава Рудолф и бившия й съпруг Димитър Тадаръков съвсем премина в латино сериал, но тъжен с кошмарни обрати.

Преди  седмица  бизнесменът заплаши журналистката, че ще я изхвърли от общото им жилище със съдия-изпълнител и полиция, а тя  от ярост се закани да се самозапали, ако я изведат с белезници. След това отчаяната съпруга потърсила помощ в окултните книги, които са я обсебили напоследък, довериха  нейни близки.

 Светослава подробно разучавала правенето на магии и се заканила, че ще спретне проклятие на бившия си съпруг, когото самата тя обяви за безскрупулен лъжец и жесток човек. Какво точно е направила, не е ясно, но се похвалила, че сторенето от него ще му се върне. Магическото послание към бившия сигурно  вече е отправено, шушукат приятелите й ужасено.

Най-вероятно  Светослава е избрала най-силния ритуал – черната магия, която има разрушителен ефект върху организма, твърдят посветени. Това била последната надежда на изтормозената и не особено млада съпруга  да се пребори с врага.  Журналистката  брояла дните в календара, тъй като „коледният й подарък” ще бъде връчен на  29 декември, когато  съдебни изпълнители ще  я изхвърлят с полиция от апартамента на мъжа й.

Журналистката заяви, че в никакъв случай няма да напусне доброволно дома си, защото за нея  най-важното било  да е близо до двете си деца, които пристигат за празниците в съседното жилище, което е предписано на тях.

 Светослава не крие, че най-голяма болка й причинили думите  на Димитър, че решението тя да напусне жилището е съгласувано с децата. Не мога да повярвам, те са и мои деца, не могат да постъпят така с мен,  изплака съсипаната журналистка. Затова и пристъпила към езотеричните ритуали, и се надява да усмири агресивният си съпруг, дори с  с цената на здравето му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *