САЩ така и не научиха правило № 1: НЕ ВОЮВАЙ СРЕЩУ РУСИЯ! Защото Руската Рулетка Убива!

3

Най-доброто, което може да направи Тръмп е да отиде в Москва и да подпише капитулацията на САЩ! Ето защо:

Днес Вашингтон обяви, че се оттегля от договора с Русия за ракетите със среден обсег. Играта на САЩ на „руска рулетка“ с войната и мира продължава.

От есента на 2018 г. САЩ все по-усърдно въртят барабана на револвера. Вдигат го към главата си и натискат спусъка. Раз – няма изстрел. Зареждат пак – отново имат късмет. И още веднъж…

Продължават с упорството на психически  самоубиец.

Рулетката, както е известно, е руско откритие. Трудно е да се спечели срещу страната, която някога я е измислила, и която и днес предупреждава – махни този пистолет, внимавай, не знаеш какво правиш, ще свършиш зле.

Но САЩ продължават да натискат спусъка на новата голяма война.

Началото в ядрената област със сигурност беше при Джордж Буш – младши, който през 2001 г. излезе от Договора на противоракетната отбрана от 1972 г., който беше фундаментът на глобалната сигурност. Тя започна да се разпада, и въпреки че сме специалисти в ракетно-ядрената област, в момента не можем да кажем дали все още има някой действащ договор.

След излизането на САЩ от Договора за средните и малки ракети и Договорът за стратегическите нападателни оръжия – СНВ-3, става безпредметен с новите класове ракетни носители и ПРО на САЩ в Европа.

Както обикновено, за да прикрият нарушаването на основните международни договори, САЩ и Англия пускат димни завеси – санкции срещу Русия и Китай, излизане от договора с Иран, активиране на терористите в Сирия, използване на ново плазмено оръжие в Гърция и Калифорния, разклащане на ЕС чрез Брекзит, дестабилизирането на Германия и Франция, които участват в „Северен поток – 2“ и т.н.

За Меркел подготвиха самолетна катастрофа преди срещата на Г-20 в Буенос Айрес. Спаси се на косъм.

Спрямо Макрон, който прави някакви опити за самостоятелност, се опитват да яхнат новата Френска революция.

Париж и Берлин са важни части от хоризонталната ос на подготовката на войната в Европа: Париж – Берлин – Варшава – Киев.

От другата страна хунтата в Киев беше активирана с провокацията в Керченския пролив и събора за някаква автокефалия.

Активира се и вертикалът на европейската американска и натовска военна конструкция – от Прибалтика до Черно море: Естония, Литва, Латвия, Румъния и България, с разполагане в тях на нови оръжия и части и с въвеждането от 2020 г. на новите ядрени бомби В 61-12.

Целта е превръщането на Източна Европа в плацдарм на голямата война и в пушечно месо срещу Русия.Всичко напомня формирането на фронтовете в навечерието на Втората световна война.

Но Путин бързо успя да върне статута на Русия като суперсила с въвеждането на хиперзвуковите оръжия.

В Буенос Айрес, Русия, Китай и Индия създадоха нов троен съюз, който реално включва половината човечество и е по-мощен от атлантически съюз на САЩ и НАТО.

В тази ситуация единствената възможност на Вашингтон за дестабилизиране на Европа и Русия е Украйна, под претекста на „анексиране на Крим“, „агресия срещу Украйна“ и т.н.

Самолетите – носители на новите ядрени бомби В 61-12, вече са в Италия, Германия, Полша, Белгия и Холандия. Завършва формирането на европейската ядрена триада „земя-море-въздух“ по границите с Русия.

Това създава в Европа нова реалност, която вече съчетава военната и геополитическата атака срещу Русия с бойното поле в Източна Европа и Украйна, които в новата технологична система нямат никаква стойност и тежест, освен да бъдат използвани като пионки и пушечно месо, както във Втората световна война.

За тяхна трагедия, западните европейци твърде много се вживяха в ролята си на васали на САЩ от времето на Втората световна, а източноевропейците – от времето на разпадането на СССР.

Това пък е подчинено на илюзията на САЩ, че Русия може да бъде принудена да съществува като васална държава.

По-просто казано, официален Вашингтон и досега не е разбрал и усвоил две основни правила на геополитиката и войната  /които бяха отбелязани  от водещи анализатори на Запад/:

 • първо правило – НИКОГА не воювай срещу Русия;
 • второ правило – никога не воювай срещу РУСИЯ.
 • САЩ не могат да усвоят този урок и ще завършат със съдбата на Наполеон и Хитлер                                    Европа може да се спаси само, ако излезе от сценария на САЩ и НАТО. Европейците не са застрашени от руска агресия, но са застрашени от агресията на Вашингтон срещу Москва.Ако американските неоконсерватори и „дълбоката държава“, заедно със своите израелски съюзници, разпалят война срещу Русия, цяла Европа ще бъде унищожена. Този път завинаги.

  Търпението на Русия се изчерпва и се връща към изпитаните военни максими:

  • максима първа – танковият евротуризъм по посока на Берлин и Ламанша е много по-полезен и ефективен от учебните танкови биатлони;
  • максима втора – договороотстъпчивостта на Запада с Русия е право пропорционална на числото на ядрените бойни глави на Русия и на тяхната скорост и време на долитане до противника.

  Преди две години написах, че единственото разумно нещо, което Тръмп може да направи е да отиде в Москва и да подпише капитулация и след това да се заеме с решаването на проблемите на САЩ. Нещата в US-бардака са страшни.

  Що се отнася до Източна Европа, нещата пък са направо трагични – деинституциализиране, маргинализиране, демографска криза, финансова черна дупка, в която изчезнаха над 2 трилиона евро, откраднати от местните мафии – слуги на САЩ, които пък продължават да си играят на руска рулетка и да дърпат спусъка. В момента в Украйна.

  Ще ви припомня, че преди Втората световна война съветското командване очакваше главния удар на Третия райх именно в Украйна.Но за това в САЩ не са чували, както и за споменатите две основни правила.

  Всъщност, какво може да се очаква от държава, която е собственост на една фалирала банка, бълваща зелени хартийки без покритие, с фалшиви златни резерви, пълни с волфрам, която има над 1 квадрилион дългове (въпреки че съм професор, не знам как се изписва квадрилион), лъжейки, че са кацали на Луната няколко пъти.

  Всъщност последното е най-малката им лъжа.

  източник

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

 1. За българия решението е само планът чаушеску някой да гръмне българоубийците борисов и цветанов и народа да си отдъхне

 2. В миналото се опитвах многократно да обясня на другарите,че ако разрешим на българите да пътуват свободно,щяхме да „загубим“ не повече от 5% от населението. Останалите българи щяха да си идват и допринасят мого повече на българия и нямаше да се стигне до тази безобразна корупция и безизходица за народа ни!Сега се получава обратния парадокс.Голямата част от хората не разбират Запада и начина на живот, цената която се плаща за да си свободен. Политиците са корумпирани до невероятна степен и продават българия на безценица.Те са като Американците-не могат да осъзнаят безизходицата в която докарват народа.За Америка винаги надеждата за силна икономика е воденето на война, все едно къде и на каква цена! Ако невежеството на който и да е Американски президент доведе до война с Русия, това ще бъде за последен път и никога повече,никоя държава няма да си позволи да воюва срещу Русия! Винаги съм заявявал-единственият път за световен мир и никога повече война е- съюз между САЩ и Русия със взаимен интерес, икономическо развитие в името на човека. Да се надяваме някой ден -скоро в Америка да имаме президент който ще осъзнае тази истина. Да не забравяме че такива президенти ги стрелят направо в главата от складове за книги.

 3. ,Много п,авилно. Всеки, който се е опитал да нападне ,усия бивал п,огонен, на само Хитле, и Наполеон, но и велкият Чингиз-хан, ,азбит от Димит,ий Донски 12 век, немските песоглави ,ица,и от Ал. Невски 1242 г., Полският Лъжедимит,ий от ,уското опълчение на Минин и Пожа,ски, от тук и подвига на Иван Сусанин,Шведският Ка,л Велики от ,уския Петъ, Велики в битката п,и Полтава, да не се повта,ям за Наполон и Хитле,.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *