Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

САЩ се готвят да ни Разчленят, а нашенските Лакеи ги наричат „Съюзници“

Овчедушните български медии, политически партии и уви, голяма част от обществото ни, покрай политическите си пристрастия славословят доклада на Държавния департамент на Съединените щати за състоянието на човешките права по света, където измежду всичко друго се споменават и някои неща за България. Да, факт е, че у нас олигарси, като например Д. Пеевски, влияят на медийната среда. Няма никакво съмнение, че в България имаме страшен проблем с медиите, откакто ГЕРБ наложиха авторитарния си режим. Липсата на медийна свобода, заплахите срещу журналисти и прочее, са един от големите проблеми на нашето общество от последните 12 години. В това отношение американците правят точни констатации в доклада си. Но в него също така се говори как България трябвало да признае някакво несъществуващо „македонско малцинство“ у нас. И ако България имаше отговорна политическа класа и здраво общество, това щеше да стане причина за сериозни сътресения в отношенията ни с Вашингтон.

В доклада на Държавния департамент на Съединените щати, оглавяван от Антъни Блинкен, се говори, че България имала сериозни проблеми с правата на ромите, ЛГБТИ общността и…….. трябвало да признае „македонското малцинство“.

Що се отнася до ЛГБТИ общността или ромите, то нещата са ясни – това са основни и изначални политики на антихристиянската и антисемейно настроена държава САЩ, които Вашингтон изнася по типично троцкистки маниер по цял свят от вече доста десетилетия.

Отдавна пиша и предупреждавам, че нашите евроатлантически „партньори“ ще дадат българската история и идентичност на курбан, за да изпълнят геостратегическите си интереси на Балканите. Това е по-страшно от горните две неща, защото удря директно по историческата тъкан, от която е създадена българската нация.

Признаем ли „македонско малцинство“, това означава, че се отказваме от самата концепция за изграждането и създаването на българската нация през 18 и 19 век в трите исторически области, които са били населени с българския етнос – Мизия, Тракия и Македония. Отказваме се от тази Македония, която стана последно убежище на цар Самуил и българската държавност, преди да бъдем покорени (след десетилетия на кръвопролитна и неравна схватка) от Римската империя. Признаването на несъществуващото македонско малцинство означава отказ от Райко Жинзифов, братя Миладинови, Гоце Делчев, Яне Сандански, Тодор Александров, Ванчо Михайлов, Иван Гарванов, Борис Сарафов, илинденци, Климент Охридски и още хиляди други българи, които са допринесли за нашата история и народност през вековете.

Извън емоционалната страна на въпрос, признаването на македонско малицнство неминуемо застрашава българската териториална цялост, тъй като легитимира претенциите на Република Северна Македония към Пиринско (Благоевградска област).

Това е нещо, срещу което българската държава се бори от десетилетия, кажи-речи още от времето на разрива между Тито и Сталин през 40-те години на миналия век. И съвсем правилно, защото е ясно, че признаването на едно фиктивно македонско малцинство в България, не само ще легитимира нелепите македонски претенции към територията ни, но ще отвори пътя и за вмешателство във вътрешните ни работи, както и за разгръщането на разузнавателна и пропагандно-агитационна мрежа маскирана под формата на „НПО-та за човешките права“ и „културно-просветни дружества“.

Признаването на малцинство на македонците у нас също така е и противоконституционно, тъй като България не признава малцинства. В Република България живеят само българи, независимо от етническия им произход.

Разбира се, какво ли им пука на родните евроатлантици? По-наивните от тях може би дори ще бъдат изненадани, но индикациите, че САЩ ще застанат твърдо срещу България и българите, бяха пред нас отдавна.

Така например, още преди време помощник-държавният секретар на Съединените щати по европейските и евразийски въпроси Филип Рикер заяви в писмо до Зоран Заев, че общ интерес на целия евроатлантически свят било Северна Македония да бъде приета в Европейския съюз. Освен това, той написа, че Вашингтон е разочарован, че страните от Европейския съюз не са постигнали споразумение за одобряването на преговорната рамка за Северна Македония.

Това беше при администрацията на Доналд Тръмп, която дори беше по-благоразположена към официална София, отколкото е тази на Джоузеф Байдън и либералите. Нека не забравяме, че т.нар. човешки права, които представляват моралната обосновка и идеологическа дъвка, оправдаваща намесата на Вашингтон във вътрешните работи на всяка страна по света, са основната линия на новата администрация на Съединените щати.

Неслучайно бившият заместник-помощник държавен секретар от демократите, Хойт Ий заяви категорично още преди Джоузеф Байдън да стане президент, че щом новата американска администрация дойде, тя ще подкрепи европейската интеграция на Северна Македония на всяка цена.

Е, както виждаме, Белият дом на Джоузеф Байдън не само, че подкрепя еврочленството на Северна Македония, но и иска да застраши националната сигурност и териториална цялост на България, като ни принуждава да признаем несъществуващо македонско малцинство у нас.

Впрочем, надявам се, че българските антикомунисти и десни ще осъзнаят иронията на съдбата, че техните американски идоли ни карат да признаем едно „малцинство“, което е творение на Коминтерна и Югославската комунистическа партия.

За поведението на Съединените щати, които разбира се, имат експерти по балканските проблематики и са много наясно с настроенията и позициите в България, няма никакво извинение. Когато две държави са в съюзни отношения, каквито Вашингтон и София имат, се предполага, че едната от тях не трябва да подлива вода на другата и да работи против националната й сигурност, териториална цялост, суверенитет, интегритет, национална идентичност и всичко ценно за нея.

Нека да сме наясно – признаем ли македонско малцинство у нас, означава, че отстъпваме от всичко, за което стотици хиляди българи се бориха и жертваха в Сръбско-българската война, Балканските войни, Първата и Втората световни войни. Сега нямам съмнение, че разните евроатлантически медии у нас ще започнат да ни подкопават и да обясняват как признаването на „македонско малцинство“, всъщност щяло да ни бъде изгодно. Ако българите се вържат на тези евроатлантически лъжи, то значи времето ни като народ е свършило.

С подобен ход ще дадем ясен сигнал, че нямаме абсолютно никаква суверенна политика, което от своя страна ще насърчи не само Северна Македония, но и други съседни и не само държави, да започнат да се намесват още по-интензивно във вътрешния живот на България. Това ще бъде фактическата смъртна присъда на държавността ни, тъй като насърчени от липсата на български отпор и реакция, знайни и незнайни чуждестранни геополитически актьори и субекти ще започнат да подкопават устоите на България, за да извлекат собствена изгода. Такива са суровите закони на геополитиката.

От този доклад трябва да си извадим важни изводи. Един от тях е, че Съединените американски щати не са държава, която ни мисли доброто. Не, че не трябва да имаме нормални и дори партньорски отношения с Вашингтон, но всеки колаборационизъм с тях неминуемо води само до още повече отказ от суверенитет, национална идентичност, чест, достойнство и сигурност за нас, пък и за повечето малки държави. Както едно време българите са казали по отношение на предателската роля на Гърция и Сърбия при Балканските войни – съюзници-разбойници. Именно това са днес Съединените щати за България. Съюзници, които фактически копаят гроба на българската нация и държавност, поради различни геостратегически интереси.

Нито отношенията ни със съюзнически държави, нито стандартът на живот, икономиката, търговията или международната репутация, не са толкова важни, колкото териториалната цялост, интегритет, сигурност и не на последно място, национална идентичност. Преди около 2000 години една личност на име Юда Искариотски извърши предателство срещу 30 сребърника. И това не завърши добре за него. Българските политици са свикнали да осребряват българския суверенитет, за да изживяват дребнавите си и ограничени материалистични еснафски мечти. Добре е да знаят, че ако отново предадат България и по този въпрос, прошка и милост няма да има.

П.П.: Къде е главният прокурор Иван Гешев? Не е ли редно този родолюбец, както сам се нарича, да се задейства срещу американската агентура у нас, имайки предвид, че явно Съединените щати се готвят да подкрепят македонисткия сепаратизъм и българофобия, и то на наша собствена територия?! Skandalno.net

Автор: Симеон Миланов

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за САЩ се готвят да ни Разчленят, а нашенските Лакеи ги наричат „Съюзници“

 1. Иванов Отговор

  02.04.2021 в 4:42

  Колониалната империя Англия никога не е имала съюзници, имала е само интереси. Ние,как толкова години не проумняхме,че нашите интереси и тези на т.н съюзници (ах как това ласкателство гали ушите на простаците)нямат нищо общо. Допуснеш ли веднъж някой да оценява действията ти, ти вече си влязал в торбата на неговите интереси. И е кристално ясно, че ние сме вече стопроцентова кукла на конци, модерно колониално стадо , което трябва да бъде стригано и унищожавано. А резултатът от тази „стратегическа дружба“ е ясен и на кокошките, не и на нас!

 2. Анонимен Отговор

  02.04.2021 в 5:57

  БЕДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ В ПАСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ СА Е БОРИСОВ БЪЛГАРОУБИЕЦА ОЩЕ НЕ Е ПОКОЙНИК И ВСЕКИ ДЕН Е КЪСНО

 3. Анонимен Отговор

  04.04.2021 в 5:46

  БЮЛЕТИНА НОМЕР 4 Е ПРОМЯНАТА

 4. FuckEU Отговор

  05.04.2021 в 14:50

  Народ от национални предатели, не заслужава да има държава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *