Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

САЩ разкритикува България: Не спазвате човешките права на Циганите! Но САЩ не обяснява защо бие Негрите? И защо… избива и поробва планетата! Виж Тук:

циганиОтношението на българите към ромите е посочено като най-големия  проблем в сферата  на човешките права в България! Това е написано  в доклад на Държавния департамент на САЩ, разпространен от  БТА и неотразен в над половината български медии.

В него се казва, че между българи и роми изкуствено се насажда обществена нетърпимост и се допускат обиди в публикации, в мнения в социалните мрежи, които проповядват открита омраза и дискриминация.
Що се отнася до медиите и те са на прицел – в доклада пише, че нараства  корпоративната и политическата обвързаност и зависимост на вестници, телевизии и информационни сайтове от политически партии и икономически образувания.
Е, ако тук българската поговорка : „Крадецът вика: дръжте крадеца“ не е вярна, не знаем къде ще пасне по-добре.
Медиите ни били зависими. Добро утро!
Ами кой изсипва шапки долари в тях? Не са ли едни  фондации от рода на „Америка за България“, „Отворено общество“ и други соросоидни структури, учредени точно в САЩ? Не излязоха ли разни списъци коя медия колко американски пари е глътнала, за да бъде послушна и соросоугодна?
Не направиха ли именно тези организации медиите ни тотално зависими?
Тогава защо САЩ критикува нас, а не собствените си организации и богатия чичко Сорос?
Що се отнася до ромите, въпросът също е спорен. Все едно ние да попитаме – а вие защо стреляте по негрите на улицата? И защо често-често американски полицаи убиват чернокожи момчета, които после се оказват невинни?
У нас тези обществени настроения не се подклаждат от определени хора, а от действителността.
Има ли ден, в който цигани да не са набили и обрали баба или дядо?
Има ли ден, в който да не са разбили къща и да не са откраднали нещо?
Битовата престъпност е хвърлила в ужас цели села, като хората там се заключват още следобед, без да знаят ще оцелеят ли до сутринта.
Е как да реагираме? Те да ни убиват, да изнасилват родителите ни, да ограбват децата ни, а ние да проявяваме толерантност и разбиране, понеже видите ли, това са „особености на етноса“.
От 26 години държавата не решава проблемите на малцинствата, не им осигурява работа и сносен живот,  а те крадат, за да оцелеят. Озлобени са, гладни са и народът трепери от тях. А всяка тяхна жертва пък няма как да прояви толерантност.
Това е работа на управляващите, които обаче искат да държат народа разединен, уплашен, треперещ и лесно управляем.
А това ражда и конфронтацията в обществото. Докато вниманието ни е изместено към циганските безчинства, нямаме време и възможност да се съсредоточим като общество върху безчинствата на управляващите от ГЕРБ.
Просто и логично.
Така че критиките трябва да са не към народа, а към господата управляващи.
Пък ако американците толкова са се загрижили за ромите, нека си ги вземат и си ги интегрират. Нали имат опит с негрите?! А и се вижда доколко са ги интегрирали!
С радост ще им ги дадем.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

9 кометара за САЩ разкритикува България: Не спазвате човешките права на Циганите! Но САЩ не обяснява защо бие Негрите? И защо… избива и поробва планетата! Виж Тук:

 1. sim_sim13 Отговор

  14.04.2016 в 19:32

  Знаете ли , писна минякой да ми казва кой да уважавам и кой не ! Контактувал съм с много цигани и мога да ви кажа, че има такива които заслужават уважение , но когато работи , чисти улици мете и т.н.,когато обаче краде ,бие и убива и то най незащитените възрастни хора аз , който и хлебарка не убивам казвам за СМЪРТ за тях . Както искат да ме критикуват американци европейци и прочие …..
  Искам циганин да охули нечия майка или нечий баща на човек от държавния департамент на сащ/ не ги уважавампиша с малки букви/и тогава да видим неговата толерантност. Има поговорка “ На чужд гръб и сто тояги са малко“ И още нещо вижте снимката ! Това са нашите майки бащи отхвърлени от държавата която са пхостроили , ограбени от „демокрацията“ на Иван Костов исега бити и грабени от циганите! Вежте ге хубаво и след това драги американци и европейци уважавайте кото си искате аз искам тези хора да живеят споконо и достойно а не да треперят от страх.

 2. stratsimir6 Отговор

  15.04.2016 в 0:52

  „У нас тези обществени настроения не се подклаждат от определени хора, а от действителността.
  Има ли ден, в който цигани да не са набили и обрали баба или дядо?
  Има ли ден, в който да не са разбили къща и да не са откраднали нещо?“

  А „действителността“ такава ли е , както вие я поднасяте ?

  Благодарение на Вас медиите , на непохватните Ви правителства и на практиките на подклаждане и насаждане на етническа нетърпимост в обществото, лъжейки , пропагандирайки фалшив патриотизъм , нещата са стигнали до пределни граници. Практиките за отклоняване на общественото мнение и заменянето им с истинските проблеми , засягащи народното благополучие и благосъстояние, добавя допълнителна доза съмнение в всички власт имащи структури. Едва ли има здраво мислещи хора, които да повярват на горе написаното от вас. А , знаете ли , ….. Дами и Господа … , не само цигани обедняват , вече има българи , които едва свързват двата края . И на тях ли същата песен ще запеете ?! Не ви ли омръзна тази изтъркана в продължение на 27 години – плоча ? Народът е изпаднал в немилост , а вие го занимавате с врели не кипели …. Застанете на страната на народа и изпълнявайте задълженията си, служейки му !

  • веско до stratsimir6 Отговор

   15.04.2016 в 1:20

   Бате, нищо не ти се разбира от написаното. Само едно проблесна от написаното – обвиняваш медиите за етническата омраза. Тва е доста крайно. Не вини медиите за това че държавата ни се е превърнала в свинарник.

   • stratsimir6

    17.01.2017 в 18:57

    …. , ами толкова ти е сивото вещество !

 3. Пит Отговор

  15.04.2016 в 9:17

  Медиите няма как да настройват обществеността, защото няма как да си измислят ежедневните кражби, убийства, изнасилвания и целия терор на циганите над другите етноси. Даже смекчават нещата. Иди в едно село и виж как живеят хората. Вината е на държавата, но тя нарочно държи циганите бедни и гладни, за да ги купува на избори.

 4. Ники Отговор

  15.04.2016 в 12:15

  Ако сте по-внимателни, ще видите, че медиите не преекспонират нещата, а се опитват да ги скрият. Терорът над българи от цигани е огромен. Бият лекари, бият продавачки, бият пенсионери, бият и убиват деца. Масово крадат и безчинстват. Сега и бурки сложиха.
  Колкото САЩ могат да си интергрират негрите, толкова и ние можем циганите. Тук поне не ги овалваме в пера и катран, а доскоро американците и това правеха! Да не плачат на чужд гроб, а на собствения си!

  • stratsimir6 Отговор

   17.01.2017 в 19:04

   Оп …. оп , по леко братле ! Какво значи масово …. ? Никой не отрича действителността, но чак пък масова , не преувеличавай !

 5. Давидов Отговор

  15.04.2016 в 14:40

  И как по-точно да ги интегрираме?

 6. Анонимен 1 Отговор

  18.01.2017 в 5:58

  За това което става между циганите и българите в България, не са виновни нито циганите, нито българите нито политиците. Политиците както на Европа и Америка, така и на България са пионки в ръцете на господарите, които командват света. Това което става сега, при комунизма беше немислимо. През 50-те години имаше един случай на убийство на 2-3ма човека от един ненормален. Казваше се “ Жоро Павето“.
  Това беше толкова необичайно, че се превърна в новина номер едно, за много години. Така че, за това което се случва в България между българи и цигани е виновна системата и всички които я подържат и възхваляват. Капиталистическата система в която тълпата се радва на „свободата и демокрацията“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *