САЩ към България: Ако Търгувате с Русия и Китай – Губите Суверенитет! Свободни ще сте само ако ни Давате всичко Безплатно!

7

България и САЩ трябва рамо до рамо да противодействат на провокациите и агресията на Русия в Черно море. Това обяви в четвъртък заместник държавният секретар на САЩ Кларк Купър на среща с Бойко Борисов и на брифинг пред бг. журналисти. Русия постепенно осъществява пълзящ контрол върху Черно море и заплашва черноморските държави както по въздух, така и по море, аргументира се той. Москва вече има възможност да ограничи корабоплаването в Черно море не само на военни, но и на търговски кораби, предупреди Купър. Русия е разгърнала ракетни установки с периметър не само над Украйна и Крим, но и над цялото Черно море и вече е сериозна заплаха за по-малките страни в региона, добави той.

КЛАРК КУПЪР В РАЗГОВОР С БОЙКО БОРИСОВ

Във Варна изграждаме военноморски координационен център, който ще събира и обработва информация за корабоплаването в Черно море. Той е американски, но ще се ползва и от съюзниците ни в НАТО. А България трябва да увеличи и военноморския си флот, заяви помощник-държавният секретар на САЩ. От което стана ясно, че скоро България ще бъде задължена да купи от САЩ и една дузина прескъпи военни кораби. Skandalno.net припомня, че тези дни предстои страната ни да подпише сделка с германската фирма “Люрсен” за купуването на 2 нови патрулни кораба.

Много е важно да задържим Турция в НАТО и въобще в Западния свят, защото Русия винаги се е стремила да я отдели, коментира още Купър. Според него България може да посредничи в опитите на Вашингтон да задържи Турция във военния Алианс.

Според Купър, освен Русия, контрол върху Черно море се опитва да установи и Китай. „Пекин има голям интерес да завладее Черно море. Политиката на китайците обаче е да контролират основно търговските пристанища. През последните години те преговарят и се опитват да инвестират в два български порта, единият от които е пристанище „Варна“. Интересът им към тях е във връзка с глобалния им проект “Един пояс, един път”, заяви той. През 2019 г. китайски делегации на няколко пъти оглеждаха пристанище Варна с опции за концесия или построяването на китайски терминал там. Не продавайте пристанища на Китай, дадете ли им контрола върху свое пристанище, губите от националния си суверенитет, призова загрижено Купър. Без да обясни обаче губим ли от националния си суверенитет от факта, че сме дали на САЩ 4 военни бази. При това безплатно.

Вместо това американския дипломат съобщи, че е дошъл в България да огледа за нови 4 военни бази, в които САЩ да инвестират, за да се задълбочало военното сътрудничество между двете държави. Тоест – скоро САЩ ще придобият в България още военни бази, за които отново няма да ни платят и стотинка. А посланието на американците е ясно: Ако не дрънкате оръжия срещу Русия и търгувате с Китай – губите суверенитета си. Независими ще сте само ако ни давате безплатно всичко, което си поискаме от вас.

А в знак на господарската си щедрост към колонията България, Купър обяви, че САЩ ще ни подарят два бракувани изтребителя F-16, за тренировки на родните авио- механици. Няма майтап, каза го!

САЩ ще ни подарят 2 стари бракувани изтребителя F-16 без способност да летят, потвърдиха и от американското посолство. С уговорката, че за да ни бъдат окончателно дарени, се искало одобрение и от Конгреса на САЩ.

Очаква се върху двете бракми българските механици да се подготвят технически за новите F-16, които ще пристигнат след има-няма 4-5 години. Евентуално!

“Чрез придобиването на тези два изтребителя (бракуваните) ще се осигурят мащабни ресурси за съвместната ни мисия за обезпечаване на сигурността в Черноморския регион”, подчертаха от посолството на САЩ при обявяването на подаръка.

А Бойко Борисов си отвори устата единствено да каже, че се надява на по-бърза доставка на закупените кешово от България 8 американски изтребителя. Така страната ни щяла по-бързо и навреме да придобие ноу-хау и да повиши своята военна конкурентоспособност, обоснова се премиера. И раболепно, и още по-идиотски нахилен се отчете пред американския си гост, че правителството му вече е отпуснало първите 100 млн. лв. за модернизацията на авиобазата в Граф Игнатиево, която ще оперира с F-16…, когато ги получим… някога си!

КОМЕНТАР:

1.Суверенна и демократична държава за американците е тази, която е позволила на САЩ да контролира и експлоатира територията й.

2. Ако някоя държава е истински суверенна и свободна (което по презумпция значи, че не се подчинява на империалиста САЩ), то американците обявяват лидера й за кървав тиранин, а властта му за диктатура… и респективно такава една страна трябва да бъде унищожена с „демократични бомби“.

3. Свобода на словото за американците означава да имаш правото да говориш това, което те са ти позволили да казваш. И да ругаеш тези, които те ти посочат. Ако пък изпуснеш някоя нелицеприятност по адрес на САЩ – това вече не е свобода на словото, а руска пропаганда.

4. Толерантност по американски значи да се подчиняваш като роб на господарите си и да търпиш прищевките им, докато ти налагат цигански, негърски или джендърски диктат. А който не е съгласен, на мига бива обявен за фашист, комунист, ксенофоб, хомофоб… маргинал, който трябва да бъде осмян, заклеймен, дискредитиран и репресиран… а в някои случаи дори убит Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. Тия, последните управляващи, и по специално босът им, известен с партизанското име Тиква, окончателно продадоха държавата! Баси, за над 1300 години история, такова падение не е имало! Доброволно да станеш слуга на чужди интереси…Един прекрасен ден ще им се поиска обяснение за всичко това и тогава няма да стигнат затворите…Ако не се разбягат до тогава в странство, щото заграбеното стига и са внуците им до девето коляно…

  • Процеса по заличаването на България тече от 30 г. Вие до сега къде спахте?
   Никой няма да поиска нито обяснение нито възмездие на националните предатели, защото закрилникът им (световният терорист в света) се мисли за всевластен, а тъпото българско племе е готово да се дупи на всеки такъв.
   Вие си стойте и мълчете още, пък чакайте някой да ви „оправи“ и спаси. Само за своята пасивност и продажност населението в България не заслужава да има нито родина нито нация.
   Затова призовавам пишещите да станат малко по резки в изказванията и да спрат да се правят на политкоректни, което до известна степен би събудило поне хората с малко акъл.

   • Що бре, драги FuckEU, до сега къде беше? И таквиз призиви, дето си плщоснал в последния абзац на поста си, си ги заври…ти знаеш къде…Щото с подобни действия, дето искаш от народонаселението, престъпна шайка не се сваля! Както и със замеряне с яйца и домати на обществени сгради! Други трябва да са действията, съвсем други…А ти вземи че демонстрирай активност, щото такива диванни революционери като теб ги знаем и работа не вършат…

 2. За 30г българите бяха направени празнословци и безродници,а това ,че само се каним да направим нещо е празна работа.Но има и един съществен момент,всяка революция, стачка и въстание си имат ЛИДЕР,а в България на хоризонта не се вижда такъв.Всички наши ‘политици’са оплетени в разни секти учения свързани с лъжи и заробване на народа .Тъжно но факт,който чете знае.

 3. ВЕЧЕ НЯМА СЪМНЕНИЕ ЧЕ СМЕ АМЕРИКАНСКИ РЕЗЕРВАТ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА НАРОДА ПРОДАДЕНИ СМЕ ОТ БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦА КОЙТО ЕЖЕДНЕВНО ТРУПА БЕДИ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ГРЪМНАТ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

  • Продадени сме от правителството на СДС и Симеон!
   По-точно,продадоха/изтъргуваха/ суверенитетът на българите и България!Не на кой да е,а на Господарката на Англия! И ,от началото на 21 век сме нейна колония!Тогава-юридически умъртвиха всички живи българи и по Британско,моряшко адмиралтейският закон станахме роби и стока/предмети/.И, тя, стана опекун на българите и притежател на земята ни,ресурсите,децата ни,животът ни и т.н/това е отнемане на суверенитет! До колко ще продължи да ни притежава! Вече е под въпрос!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *