САЩ готвят УЖАСЯВАЩО оръжие, за да УНИЩОЖАТ Русия и СЛАВЯНСКИТЕ народи! Вижте ЗЛОДЕЯНИЕТО, което може да сложи КРАЙ на СВЕТА! Вижте ТУК!

10

От няколко дни набира сили зловещ скандал, в центъра на който, както можете да се досетите, е незаконната, тайна и по същество шпионска дейност на американски „неправителствени“ организации на територията на Руската федерация.

В началото на седмицата, Владимир Путин обяви неочаквана и дори зашеметяваща новина. Руският лидер заяви официално пред Съвета за развитие на гражданското общество и правата на човека в РФ, че някой, с неизвестни цели събира биологичен материал от хората по цяла Русия.

Прес-секретарят на президента, Дмитрий Песков допълни, че спецслужбите на Руската федерация разполагат с данни за събиране на биологичен материал от западни емисари и неправителствени организации. Споменатите организации събират такъв материал от представители на различни руски етноси. Но най-вече ги интересувал биологичния материал на европеидните руснаци.

Ужасени, хората от Русия, научиха още, че в своето безгранично нахалство, правителството на САЩ, преди два месеца, е обявило на своя официален сайт, поръчка от АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ и по-точно от Военно-въздушните сили на САЩ, за закупуване на живи тъкани на руснаци. Тази информация с един замах ликвидира всякакви съмнения, че янките събират биологичен и генетичен материал от руснаци.

Министерството на външните работи на Русия, незабавно отправи питане към Държавния департамент на САЩ, защо Пентагонът събира биологичен материал от руски граждани, без съответните руски власти да бъдат уведомени по установения ред. Отговорът на Вашингтон бе смехотворен. Неправителствени организации събирали биологичния материал за… чисто „научни цели“?! И продавали този материал на военните.

Пентагонът и „научни цели“?! Това изобщо не се връзва. Защото няма никакво значение какви са тези „научни цели“. Щом Военното ведомство на САЩ ги финансира, то е ясно и за несведущите, че резултатите от тези „научни изследвания“, ще се използват във все още необявената, но течаща с пълна сила ВОЙНА на Щатите срещу Руската федерация.

Но щом американските военни ще се занимават с „чиста“ наука, то защо руското министерство на отбраната да не обяви закупуване на биологичен материал от американски граждани? И да твърди, че това не се прави с лоши намерения, а в името на „чистата наука“!? Да…, и смешно, и жалко. Но, както знаем, Пентагонът е стигал и до по-високи върхове на безочието и човешкото скудоумие.

Руски научни и военни експерти веднага заявиха, че събирането на биологичен и генетичен материал на руснаци от Пентагона, със сигурност може да се използва в подготвяна биологична и бактериологична война срещу Руската федерация. А членове на руската Държавна дума заговориха за налагането на строг контрол върху всяка такава  съмнителна и ужасяващо заплашителна за хората в Русия, дейност.

Зам. министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков, направо и без особена дипломатичност заяви, че САЩ са маскирали биологичното оръжие под формата на инфекциозни заболявания сред хора, животни и растения. Рябков допълни, че тревогата се засилва и от извънредно голямото финансиране на щатските микробиологични лаборатории с двойно предназначение. За граждански, и най-вече за военни цели.

Събираният биологичен материал ще даде възможност на янките да изучават и променят генома на хората в РФ, твърдят учените. Което на практика означава, че освен смъртоносно опасните зарази и болести, може да бъде променена самата същност на руските хора. Може да бъде променена същността и на славянските народи. И те, както и всички хора по земята да бъдат превърнати в безволеви роби на глобалната плутокрация. Или пък да бъдат унищожени.
Затова председателят на главната лекарска комисия Генадий Онищенко заяви, че вече не става дума само за биологично оръжие. Става дума, че САЩ разработват и генетично оръжие, което има огромни и зловещи възможности, ако се използва във военната сфера.

Руският президент заяви още, че цялата дейност на американските НПО-та, се води много целенасочено и професионално. И че тук няма място за емоции. Необходимо е заплахата за Руската федерация да се оцени бързо, точно и във всички възможни аспекти. И да се действа с цялата строгост на закона.

Владимир Путин допълни още, че руските специални служби са наясно с всички организации, които се занимават с тази зловеща дейност. Както и с всеки отделен човек, който работи в тях и с тях. Знае се точното местонахождение на всеки. И на всяка заплаха, предупреди руският лидер, ще бъде даден мигновен, категоричен и респектиращ отговор.

Автор Иво Македонски,   Skandalno.ne

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

10 КОМЕНТАРИ

 1. Разбира се, че е повече от ЗЛОВЕЩ. Сатаните не се спират пред нищо. Не случайно в сащ само за последните 18 мес са починали (убити) над 160 лекари, които лекуват с нетрадиционни средства + природосъобразен начин на живот. Биг Фарма иска да печели много, а затова са нужни много болни хора. Сега виждаме, че сатаните са решили да сменят генотипа или човешката същност на хората. Те вече го експериментират с дрога върху летци, военни и по-слабо емоционално хора. Масовите убийства се правят точно от такива индивиди..Още, създаване на лаборатории за създаване на различни видове вируси.. Много хора вече са почти постоянно болни от някакъв “нов“вирус.. Ще видим дали тази им ‘инициатива“ или начинание ще се сбъдне – да тръгнат срещу създателя на човечеството???? Съвсем са изкукали и затова още по-опасни. БОГ да ни пази! Амин!

 2. Оказа се, че „желязната завеса“ е била не само разделение между два свята, но и спасителния пояс на човечеството. Жалкото, че и нашите лидери са били толкова античовечни, колкото и онези зад оградата!Властта опорочава! А тоталната власт опорочава тотално! Това беше тоталитарния режим – власт на партократи, които си криеха за лозунгите на комунизма. Днес същите партократи се крият зад лозунга на „демокрацията“!!

 3. НИЕ ВЕЧЕ ПОПАДНАХМЕ В КАПАНА ОТ ВАСАЛСТВОТО НА МАФИОТА БОРИСОВ КОЙТО ЗА ДА УГОДИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЛИЧНО ЩЕ ИМ ПРЕДАДЕ БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ ОТ БЪЛГАРИ СЛАВЯНИ ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО ТЪЙ КАКТО Е ГИГУРНО ЧЕ ПО НЕГОВА ЗАЯВКА СЕ РУШАТ И ВАНДАЛСТВАТ ПАМЕТНИЦИТЕ НА БРАТЯТА ОСВОБОДИТЕЛИ ПРОКЛЕТ ДА Е ТОЗИ КОЙТО ВДИГНЕ РЪКА СРЕЩУ ЕДИНСТВЕНИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ ДА ЖИВЕЕ ВЪВ ВЕЧНО РОБСТВО

 4. Чиста загуба на време и пари, няма как да направят болест само за славяни… не че няма да опитат де, но от тези опити, пак ще пострадат горките американци :D

  • Има как да направя биологично оръжие срещу славяни и още как. Могат да направят и такова, срещу хора със зелени очи. Въпрос на време и пари. Тази информация се съдържа в гените на всеки от нас и тези гени могат да бъдат използвани, за да се разпознае жертвата от вируса или бактерията и да се задействат. Но това е хазарт. Никой не може да гарантира, че няма да има мутации и чумата да нападне всички.

 5. В УКРАЙНА МИКРОБИОЛОГИЧНИТЕ ЛАБОЛАТОРИИ НА НАТО И ЦРУ РАБОТЯТ С ПЪЛНА ПАРА И БЛАГОСЛОВИЯТА НА ПОРШЕНКО

 6. Ясно е!
  Война ще има!
  Но и ние сме славяни и дори руснаците в някаква степен са близки до нас!
  Дай Боже нашите братя русите да смажат
  краварите!
  група кан Телериг

 7. Да, нато и пр. сатанински организацийки използват Украйна за много незаконни действия..Има клиника, където млади красиви украинки стават сурогатни майки на американци, зап. евр. и всеки който може да плати..Това са обикновено момичета с малък или без доход и са готови на всичко, за да спечелят някое евро. Беше тъжно да слушаме и гледаме как една млада студентка от одеса криеше лицето си и обясняваше, плачейки защо се е превърнала в разплоден материал инкубатор на който и да е само да може да плати..Имало и други клиники в украйна, които клиники били забранени със закон по другите държави..Какви са?? Гаврата с украинците е невероятна..Могат само да мечтаят за времето, когато бяха в ссср…

 8. В библията пише: Първо ще се появи антихристът с белега на челото. Горбачов. Той вече се появи. След това ще настъпят, глад, мизерия, болести, бунтове, войни, след което от небето ще пада огън и жупел. Явно това ще бъде 3-та Световна война и краят на света. Защо Горбачов е антихриста? Защото той спомогна за падането на комунизма, чийто принципи са идентични с християнските. Единствената разлика е в начина на изпълнение на тези принципи. Исус Христос казваше: Ако имаш две ризи дай едната на ближния си. А Маркс казваше: Ако не я дадеш, сами ще си я вземем. Това всъщност са мои думи преписани на Маркс, чиито последователи правеха точно това. Вземаха излишъка от богатите и го раздаваха на бедните.

 9. НА 65 СЪМ 30 МИ ОТКРАДНА ПРЕХОДА ЕДИНСТВЕНОТО ЗА КОЕТО СЪЖАЛЯВАМ Е ЖИВОТА МИ ОТ 1953 ДО 1989 БЯХА ПРЕКРАСНИ ГОДИНИ ЗАПОМНИХ СЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА КЪДЕТО АПК ПЛАЩАШЕ ВСИЧКО И РОДИТЕЛИТЕ НИ ВСИЧКИ РАБОТЕХА И СЛЕД РАБОТА НИ ПРИБИРАХА ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА ВСИЧКИ БЯХА С ЕДНАКВИ ВЪЗМОЖНОСТИ НЯМАШЕ СТУД ГЛАД И БЕЗРАБОТИЦА КАК ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНАТ ТЕЗИ ГОДИНИ ЖИВОТА МИ СПРЯ НА 35

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *